NIKAD MI NIŠTA NIJE DAO… Evo ko je sin slavnog pevača Ljube Aličića sa kojim pevač decenijama ne govori, iako nastupaju zajedno! (VIDEO) (FOTO)

pevac

Foto: Telegraf

Kako je jedan do retkih pevača na domaćoj sceni koji nije tabloidan, o privatnom životu Ljube Aličića ne zna se mnogo

Međutim, detalji iz istog i te kako su zanimljivi, i na neki način šokantni, naročito kada je reč o Ljubinom odnosu sa sinom Dejanom.

Radi se o tome da Ljuba sa sinom decenijama ne govori, o čemu je upravo Dejan pričao za medije. – Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto!

Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio.

Maske su pale prošle godine, kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje.

Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega.

pevac

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe.

Svako sedi za svojim stolom, kad dođe vreme da pevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Posle nastupa svako ide na svoju stranu – rekao je Dejan 2012. godine.

Njih dvojica snimilis u duet “Dajte da pije drugar moj”, nakon čega su i zajedno nastupali, ali ni tada nisu govorili. Ljuba je jednom prilikom potvrdio da ne priča sa sinom, te da će tako i ostati.

– Tačno je da ne govorimo i tako će i ostati. Pomagao sam mu i želeo da uspe u ovom poslu, ali on je neradnik i lenj.

Postoji još jedan mnogo jači razlog koji ne želim da otkrivam za javnost – izjavio je pevač za Scandal.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)