NIK KIRJOS PONOVO UDARIO NA NOVAKA! LUĐI nego ikada, pogledajte novi GEST MRŽNJE prema Đokoviću! (VIDEO) (FOTO)

nik

FOTO: TWITTER / SCREENSHOT

Nik Kirjos nikako ne prestaje sa ratom protiv Novaka Đokovića, novi “napad” se desio u Vašingtonu.

Naime, jedan od navijača je zatražio da mu se Kirjos potpiše na majici, ali je Australijanac umesto toga uradio nešto netipično za teniskog profesionalca.

Još jednom je pokazao da je i dalje glavna usijana glava belog sporta.Na pomenutoj majici je bilo ispisano Novak, a Kirjos je to iskostio da pošalje poruku mržnje našem asu.

Odlučio je da napiše svoje ime umesto Novaka, ali i da precrta tih pet slova koja mu očigledno toliko smetaju, istovremeno govoreći:

– Eto to mislim o tebi i tvojoj majici – rekao je nakon precrtavanja. Nije ovo prvi napad na našeg asa, koji je u nekoliko navrata morao da se brani od takvih optužbi.

– On ima bolesnu opsesiju da se svima dopadne, da ga svi vole. Toliko želi da se svima sviđa… Ja to ne mogu da podnesem”, rekao je Kirjos u podkastu Bena Rotenberga, pa dodao:

– Federer je najveći, bez obzira da li će ga Đoković prestići ili ne. Da ima poseban pik na Novaka potvrdio je i sledećim rečima:

teniser

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN / PROMO

– On je najarogantinja osoba u istoriji – rekao je Kirjos. Đoković je u nekoliko navrata govorio da je umoran od priče o Kirjosu, a da smatra da će Australjanac biti veliki teniser kada smiri “ludu glavu” potvrdio je u više navrata. Posledni put pre manje od sedam dana kada je “lajkovao” sledeću objavu.

       

(Dnevne.rs / Izvor: Telegrag ,M. D. )