NIJE MOGAO DA IZDRŽI NI POSLE PORAZA: Federer na konferenciji “PECNUO” Novaka

tenis

Foto: rojters

Rodžer Federer zaustavljen je u četvrtfinalu Ju Es opena pošto ga je posle više od tri sata igre u pet setova savladao Bugarin Grigor Dimitrov.

Posle meča je Švajcarac otkrio da je imao i probleme sa povredom, a to je novinarima na konferenciji za medije saopštio na veoma zanimljiv način. Federer je pred početak petog seta zatražio i medicinski tajm-aut.

– Bio mi je potreban tretman gornjeg dela leđa i vrata. Da se malo opustim, vidim hoće li biti bolje. Ali ovo je Grigorov momenat, hajde da ne pričamo o mom telu – rekao je Rodžer.

Novinari međutim nisu popuštali i zanimalo ih je otkad je Švajcarac imao problema sa tom povredom, a Federer je rekao da je u toku dana prvi put osetio tegobe.

djokovic

Novak je osetio oštar bol u ramenu; Foto: Tanjug/AP

– Danas posle podne, ali sam mogao da igram. Nije bilo toliko loše da sam pomišljao da odustanem ili tako nešto. Grigor me je nadigrao. Borio sam se s onim što sam imao. To je to. Mogao sam da igram, moja greška je što nisam pobedio – zaključio je Rodžer i verovatno malo i pecnuo Novaka zbog odustajanja u meču protiv Stena Vavrinke.

       

(Dnevne.rs/izvor: Srbija Danas)