NEVEROVATNO! KRIŠOM MU STAVLJAO TABLETE U USTA? Otkriveno kako je Vladimir pomogao Zoranu da čak 2 PUTA PREVARI POLIGRAF! (INFO)

Foto:Printscreen/Fejsbuk/Telegraf

Posle hapšenja Zorana Marjanovića, koji je za sada jedini osumnjičen za ubistvo supruge Jelene 2. aprila prošle godine u Borči, policija intezivno istražuje da li je u zločin umešano više osoba.

Prema navodima iz policije, od izvora bliskog istrazi, Zoranov otac Vladimir je predmet istrage, jer se veruje da ima veze sa zločinom…Posebno je sumnjiva njegova preterana briga za sina, a postoje indicije i da je upravo on pomogao Zoranu da “prevari” poligrafsko testiranje.

[adsenseyu5]

Prema saznanjima izvora bliskih istrazi, postoje sumnje da je upravo Vladimir, kada je njegov sin prvi put uhapšen, “kontrolisao” sina i istragu. Takođe, postoje indicije da je, pre nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata kuće Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao.

POSLEDNJA SAZNANJA POLICIJE: Odvrnuli muziku i čekićem je udarali DO SMRTI! NJENE VRISKE NIKO NIJE ČUO!

– Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to učinio na prethodnim testiranjima – rekao je izvor blizak istrazi i dodao da je tako je planirao da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu.

Desilo se da Zoran ovog puta nije išao na poligrafsko ispitivanje, nego pravo kod tužioca.

Prema nezvaničnim informacijama, inspektori proveravaju sve izjave koje je Vladimir davao u medijima i policiji i traže kontradiktornosti, koje bi im dale novi trag u istrazi.

[adsenseyu1]

U vreme kada je pronađeno Jelenino beživotno telo, pa sve doskora, Vladimir se uporno trudio da ima i solidnu komunikaciju sa medijima, u kojima je pričao sve najlepše o svojoj ubijenoj snaji, uvek provlačeći tezu da porodica, a pre svega Zoran, “mnogo trpi i pati”.

Srbi su prisvojili Gorana Dragića nakon finala, ali zbog ovog njegovog odgovora više niko neće NI POMISLITI DA TO PONOVO RADI (VIDEO)

– Sin me je pozvao i rekao: “Nestala Jeca” – pričao je u aprilu 2016. Vladimir Marjanović, koji je čekao novinare na pragu porodične kuće: Nismo znali proceduru, počeli mo da je tražimo.

DRAMA POZNATE PEVAČICE I NJENE ĆERKE: Luna Đogani se onesvestila nakon skandala koji je napravila Anabela! (INFO)

Mislili smo da se negde onesvestila dok je trčala. Trebalo je i da ide u nabavku, kupi šta je potrebno i to odnese majci. Nadao sam se sve vreme da me vara osećaj da je oteta… Ko može da zamisli koji psihopata bi nju mogao da povredi, ubije i uništi našu porodicu!

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Novosti)

[adsenseyu4]