NEVEROVATNO! HASAN DUDIĆ POSTAO SAVETNIK ZA LJUDSKA PRAVA, A NEKADA JE BIO POZNAT PO NASILJU: Pogledajte kako krvnički BIJE rediteljku! (VIDEO)

dudic

Foto: printskrin /kurir

Hasan Dudić počeo je da se bavi politikom, a pre toga je bio pevač i učestvovao u rijaliti programima.

Na izborima 2016. godine bio je jedan od kandidata u okviru koalcije “Građani i građanke Srbije” a nedavno je doneo odluku da se kao predsednik Saveta za ljudska prava i nacionalne manjine pridruži Srpskoj desnici.

Velika mi je čast što sam postao deo Srpske desnice, i što sam naišao na mlade ljude, pune razumevanja za sve probleme sa kojima se nacionalne manjine susreću, ali pre svega ljude koji iskreno vole našu Srbiju i spremni su da se bore i rade za nju,” rekao je Hasan Dudić, ističući da će kao predsednik Saveta za ljudska prava i nacionalne manjine Srpske desnice raditi na podizanju svesti građana o prisustvu pripadnika nacionalnih manjina u našoj zemlji i o njihovim pravima.

Ono što su mnogi primetili je da je Hasan sada predsednik Saveta za ljudska prava, a nekada je bio poznat po nasilnom ponašanju u rijalitiju, kada je pretukao Jelenu Golubović.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs)