NEVEROVATNI DETALJI O NOVAKOVOJ OPERACIJI: Ovo nema ni u naučnofantastičnim filmovima!

tenis

Foto: AP

Jedan švajcarski list objavio je detalje hirurške intervencije lakta najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Novak je početkom februara operisao lakat na jednoj klinici u Bazelu, a sama vest o hiruškoj intervenciji bila je veliko iznenađenje.

Ljubitelji tenisa širom sveta bili su još više šokirani kada je Novak objavio prve fotografije sa treninga nakon intervencije, jer nisu mogli da veruju da je moguće da se neko tako brzo oporavi i vrati na teren.

Jedan švajcarski list je objavio izuzetno zanimljive detalje o ovome.

„ČAST I BRUKA ŽIVE DOVIJEKA“: Miša Janketić podržao Đukanovića na izborima, a onda ga je student iz Crne Gore razapeo! (VIDEO)

Kako se navodi u tekstu, Novak je dan nakon operacije sa svojim timom, lekarima i menadžerom bolnice izašao na teren trening centra “Aescher”.

Zanimljivo, Novak je bio polugo, pratilo ga je osam infracrvenih kamera, a na njemu je bilo čak 50 markera, kako bi se dobila 3D slika njegovih udaraca.

Srpski teniser je odradio tri sata treninga u futurističkom okruženju i zaključak je bio da je sa laktom sve kako treba.

SCENA IZ TRAMVAJA O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA: Mlada devojka je pomogla dekici sa torbama, a onda je saznala..

Direktor odeljenja za dijagnostiku Ksaver Kalin je istakao da je Novak morao odmah da odradi trening kako bi se ustanovilo da li je operacija uspela.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)