NEVEROVATAN PREOKRET Miroslav Ilić od ŠOKA neće moći da dođe sebi: Njegova bivša ljubav srećna zbog najnovijih saznanja (FOTO)

pevac

Foto: printskrin

Nekada velika ljubav folk-pevača Miroslava Ilića, nedavno je dobila srpsko državljanstvo, što će joj pomoći u nameri da dobije spor koji vodi protiv Miroslava, a vezan je za priznavanje očinstva.

Mirjana Antonović odlučna je u nameri da Miroslav Ilić prizna Devina Antonovića kao svog sina.

Mirjana se na sve načine trudi, kako preko srpskog, tako i preko međunarodnog suda, da Miroslava podseti u kolikoj su ljubavi nekada bili, a iz koje se rodio doktor Devin Antonović.

Kako saznajemo, Antonovićeva koja je rođena u Srbiji, a godinama unazad živi u Americi je nedavno dobila i srpsko državljanstvo.

– Ja sam rođena u Takovskoj 12, u centru Beograda i sasvim normalno je da sam uvek osećala da potičem iz Srbije. Međutim, još od 2011. godine pokušavam da dobijem državljanstvo. Imam osećaj da su se neke jače sile uplele da me spreče u tome. Miroslavljev advokat nema čime da se brani već je koristio to što nisam imala državljanstvo.

Izgleda da su se Miroslav i on konsultovali, pošto koriste istu odbranu. Moraće sad obojica nešto novo da izmisle. Posebno mi je drago da je moj advokat Vilijam Paspalovski uspeo da reši i ovaj problem. Konačno sam dobila državljanstvo iz svoje domovine – kaže Mirjana za “Blic” i dodaje:

“TAKO MALI ĐOKICA, MALI ŽORŽ, ZAMIŠLJA POLITIKU”: Predsednik Vučić o pismu Boška Obradovića Putinu (INFO)

– Miroslav mi je nekoliko puta pretio da je Beograd njegov grad i da ću videti šta ce mi se desiti. Mislim da je Beograd ipak više moj nego njegov. Koliko znam, on je rođen u Mrčajevcima. Moj sin Devin takođe ima jako sentimentalnu stranu i raduje se da će na osnovu majke i on dobiti srpsko državljanstvo – zavšava Mirjana.

Inače, Mirjana Antonović već mesecima čeka odluku Vrhovnog suda da se uradi DNK analiza, a kako je nekadašnja Miroslavljeva velika ljubav spremna na ovaj dugotrajan proces, tako je spreman i njen sin Devin Antonović. Nakon što Vrhovni sud donese odluku, sledi ispitivanje svedoka na sudu.

(Dnevne.rs /Izvor:  Anastasija Čanović, Blic)