NEVEROVATAN OBRT: “Nestali” Nebojša ima problematičnu prošlost?! Pobegao od kamataša, otac ga VADIO IZ POLICIJE…

dečko

Foto: Privatna arhiva

Nebojša Mladenović (20) iz Donje Trnave kod Niša, za kojim je njegov otac Miodrag tragao 15 meseci, nađen je u subotu živ i zdrav, a kako saznajemo, razlog njegovog “nestanka” jesu dugovi u koje je zapao.

Prema rečima našeg izvora, mladi Nišlija je odmalena bio problematičan, zbog čega je ranije često dolazio u sukob sa zakonom, a od kuće je bežao čak tri puta.

– On je prijavljivan policiji zbog teških krađa, razbojništava i ugrožavanja sigurnosti – kaže naš izvor i dodaje da se sumnja da je Mladenović zapao u dugove, zbog kojih je odlučio da se na neko vreme skloni.

– Postoje sumnje da je mladić svojevoljno otišao od kuće, bežeći od dugova. Za sada ne postoje informacije koje bi ukazivale na to da je njega neko oteo ili prisilio da nestane – objašnjava naš sagovornik.

DRAMA SE NASTAVLJA: Nebojšu (20) su pronašli posle godinu dana, ali on ne želi kući! Otac želi da ga samo još jednom zagrli (FOTO)

Nebojša Mladenović je 24. jula prošle godine iz kuće u Donjoj Trnavi otišao do policijske stanice u Nišu kako bi podigao ličnu kartu, i tada mu se izgubio trag. Njegov otac je nestanak sina prijavio policiji, a posle izvesnog vremena u potragu se uključila i fondacija “Tijana Jurić”, koja je na svom sajtu “Nestali Srbija” okačila vest o nestanku Nišlije. Igor Jurić je u subotu obavestio javnost da je Mladenović pronađen živ i zdrav.

Kako tvrdi Miodrag Mladenović, otac nestalog, pa pronađenog mladića, njega niko iz Jurićeve organizacije nije obavestio o tome da mu je sin nađen.

– U Kuriru sam video vest da je Nebojša živ i zdrav. Sina još uvek nisam video ni čuo, i to me razjeda. Pitam se šta se dešavalo sa njim i jedva čekam da ga zagrlim. Čekam ga kod kuće raširenih ruku – kaže za Kurir Miodrag Mladenović, ne krijući suze radosnice.

Otac ističe da se Nebojša još u srednjoj školi uhvatio lošeg društva.

– Živeli smo nekada u Nišu, ali smo morali da prodamo stan da bismo došli u Trnavu. Stariji sin je to lepo prihvatio, ali Nebojša nije. Počeo je sa nestašlucima i sitnim krađama. Išao sam i u policiju da ga pravdam zbog krivičnih dela. Sve sam učinio da ga dovedem u red.

ARKAN JE URADIO NEŠTO ŠTO JE RETKO KO SMEO TADA: Pred kamerama Skaj njuza je izvadio deo oborenogF 117, a onda poslao brutalnu poruku Bilu Klintonu (VIDEO)

-Mislio sam da sam uspeo u tome jer od sedamnaeste godine nije napravio nijedan prekršaj. Sve je bilo u redu do tog 24. jula 2017, kada je nestao – priča Mladenović i dodaje da je Nebojša rastao bez majke.

Miodrag kaže da je čuo da je Nebojša pre odlaska od kuće zapao u dugove.

Dr RAJSMAN UZDRMALA SRBIJU: „Srbi, čuvajte se! Novim obrazovnim sistemom od vaše dece žele da stvore…“

– Niti znam kome je dugovao, niti koliko, niti zbog čega. Sve ovo vreme sam strepio za njega. Bio sam beznadežan. Očajnički želim da ga vidim, da porazgovaramo o svemu – rekao je otac.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/ Marko Smiljković / Jelena Rafailović)