NEVERICA UŽIVO: Svi su zaćutali kada je Nenad Prokić ovo rekao u lice Olji Bećković… A ONDA JE ONA REŠILA DA MU ODGOVORI (VIDEO)

utisak

Foto: printskrin

Dramaturg Nenad Prokić uradio je nešto u toku emisije “Utisak nedelje” što je malo ko očekivao. Naime on je uživo u emisiji pomenuo detalj iz privatnog života voditeljke Olje Bećković.

“Nenad Ilić koji je bio u nežnoj vezi sa tobom, a sad je pop, je svojevremeno rekao da… da će nas stići kletva…da…”, nije uspevao da završi misao Prokić.

– Vidiš kako gubiš koncentraciju kad bacaš niske udarce, odgovorila mu je Olja Bećković.

Podsetimo Kurir je pre mesec dana ekskluzivno pisao o tome da je popularna TV voditeljka tokom studija glume na FDU ušla u brak sa tadašnjim asistentom Nenadom Ilićem, ali se par ubrzo razveo zbog neslaganja u karakterima.- To je bila mladalačka ljubav koja je brzo krunisana brakom. Sve to je nekako u njihovom slučaju išlo ishitreno, pa je samim tim i razvod brzo došao.

Pogledajte snimak od 14:25

Koliko ja znam, oni su se upoznali na fakultetu, Nenad je bio Oljin profesor, iako je samo nekoliko godina stariji od nje.

Bećkovićkini roditelji Matija i Vera nisu bili oduševljeni time što hoće da se uda tako mlada, ali se nisu ni protivili njenoj odluci.

Bili su verovatno i uvereni da će brzo da se pokaje i da će se ovaj mladi par rastati – kaže naš izvor i dodaje da se par razišao u miru.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)