NEVERICA U ZAJEČARU: Maloletnog sina tukao lancima, a kada je bio ljut, DAVIO GA KAIŠEM (INFO)

tuga

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Protiv njega je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru, podneta prijava za krivično delo nasilja u porodici u redovnom postupku, tako da poziv za suđenje neće čekati iza rešetaka, već kod kuće, piše “Alo”.

Otac (45) iz okoline Boljevaca kod Zaječara, koji je sina (12) vezivao kaišem oko vrata i davio ga, odlukom tužioca pušten je da se brani sa slobode.

Otac se sumnjiči da je pre dva dana brutalno pretukao sina u porodičnoj kući u selu nadomak Boljevca kod Zaječara. Dete je odmah oduzeto ocu i dato na staranje majci, koja se razvela od muža nasilnika i preselila u drugo selo.

[adsenseyu1]

Zbog sumnje da je tukao svog sina zaječarska policija mu je odmah posle incidenta izrekla meru zabrane, po kojoj 48 sati nije smeo da priđe kući bivše žene i dođe u kontakt sa detetom. Posle intervencije policije dečak je psiholozima iz Centra za socijalni rat otkrio da se tata prema njemu ophodio gore nego prema psu.

– Otac je svog maloletnog sina tukao kaišem, štapom, lancem i parčetom creva po nogama, telu i glavi. Oko vrata mu je stavljao kaiš, a kada je bio ljut na njega zatezao je “povodac” i podizao dečaka od tla.

AKO STE NEZADOVOLJNI SVOJIM ŽIVOTOM: 30 stvari koje treba da PRESTANETE DA RADITE SEBI!

Posle razvoda od žene najmlađi sin je bio poveren njemu na staranje. Najstariji sin se izjasnio da hoće da živi sa majkom, koja živi u okolni Ćuprije, dok srednji živi i radi u inostranstvu – navodi izvor “Alo” iz istrage.

Komšije su pre ovog skandala znale da otac ponekad tuče dete, ali niko od njih nije reagovao, misleći da je reč o “vaspitnim batinama.”

[adsenseyu5]

Kako piše list, tek kada su pre dva dana videli pretučenog mališana, pozvali su njegovog najstarijeg brata, koji je oca odmah prijavio policiji.

– Dečak je bio preplašen kada je došla policija. Samo je ćutao i povremeno jecao. Tek kada je stigao specijalni tim iz Centra za socijalni rad, sa psiholozima koji rade isključivo sa decom koja su žrtve zlostavljanja, ispričao je da ga je otac svakog dana maltretirao. Detaljno je opisao kako je zlostavljan i šta je preživeo – priča izvor lista “Alo”.

Odmah nakon toga dečak je poveren majci na staranje.

Tukao i bivšu ženu

Komšije navode da je osumnjičeni maltretirao i bivšu suprugu i da je ona zbog toga pobegla od njega. Trpela je i psihičku torturu i batine, pa se razvela od njega i otišla.

“Tako mi je došlo”

Nasilnik je priznao da je tukao dete čim su policajci došli da ga privedu.

– Na pitanje zašto je mučio sina, rekao je samo: “Tako mi je došlo”.

(Dnevne.rs /Blic /Izvor: Alo)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

2 Comments on "NEVERICA U ZAJEČARU: Maloletnog sina tukao lancima, a kada je bio ljut, DAVIO GA KAIŠEM (INFO)"

  1. Thanks for finally talking about >NEVERICA
    U ZAJEČARU: Maloletnog sina tukao lancima, a kada je bio ljut,
    DAVIO GA KAIŠEM (INFO) | <Liked it!

  2. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment
    is added I get several emails with the same comment.
    Is there any way you can remove me from that service? Many thanks!

Comments are closed.