NESVAKIDAŠNJA REAKCIJA: Vozač autobusom odvezao majku i bolesno dete u bolnicu, jer su iz Hitne pomoći rekli da nemaju vozila (FOTO)

vozac

Foto: fejsbuk

Iako autobus u tom trenutku nije bio prazan, putnici su prepoznali Edinovu humanost i bez zadrške su podržali njegov gest, komentarišući pritom da bi takve primere svi trebalo da slede

Vozač sarajevskog gradskog prevoza, Edin Bećirević, bez previše razmišljanja je pre par dana, okrenuo autobus i umesto da nastavi da vozi po redu vožnje, odvezao je majku sa bolesnim detetom u naručju u bolnicu!

Jer su mu, kad ih je pozvao,  iz Hitne pomoći rekli da nemaju vozilo na raspolaganju.

Bećirević je taman završio jednu vožnju i došao do okretnice, a onda je u blizini uočio ženu sa detetom u naručju i devojčicom koja je stajala pored majke.Obe su bile vidno uznemirene i uplašene.

Bez previše razmišljanja upitao ih je da li im treba pomoć. Žena mu je odgovorila da čekaju nekog od članova porodice kako bi ih prevezao u bolnicu, ali se taj neko nije pojavio.

Pozvao Hitnu pomoć, ali oni su mu rekli da trenutno nemaju nijedno vozilo na raspolaganju.

Bećirević se nije dvoumio oko toga šta bi trebalo da uradi. Obavestio je dispečera i potom prevezao majku s detetom do bolnice, gde je izašao i pozvao lekare da preuzmu bolesno dete.

Iako autobus u tom trenutku nije bio prazan, putnici su prepoznali Edinovu humanost i bez zadrške su podržali njegov gest, komentarišući pritom da bi takve primere svi trebalo da slede.

ŽIKA NASTAVLJA PO SVOM: Napravio NEVEROVATAN lapsus, svi mu se smeju!

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)