NESTOROVIĆ NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Lečiću ljude po Teslinom izumu uz NOVAKOVU POMOĆ

Foto: preentscreen/youtube

Poznati pulmolog prof. dr Branimir Nestorović najavio je da će se udružiti s prvim reketom sveta Novakom Đokovićem kako bi Teslin kalem, koji je slavni naučnik konstruisao pre 114 godina, koristili za lečenje sportskih povreda, što je opet izazvalo polemike i kontroverze širom Srbije.

Prof. dr Branimir Nestorović istakao da okuplja grupu neobičnih ljudi i da će Đoković finansirati proizvodnju domaćeg aparata na bazi pulsnog elektromagnetnog polja iz 1906, koji će pomagati u zarastanju rana i suzbijanju infekcija

Prof. Nestorović je rekao da se čuo sa Đokovićem, koji se „ponudio da finansira aparat koji je napravio Nikola Tesla 1906“.

– Mi ćemo se kad sve ovo prođe, tek se čuti u vezi sa proizvodnjom domaćeg aparata na bazi Teslinog kalema. Skupila se grupa neobičnih ljudi, ima i inženjera, i Novak ponudio se da to finansira i pokloni svim bolnicama – rekao je Nestorović na TV B92.

– Radi se o PEMF ili pulsnom elektromagentnom polju. Promenljivo elektromagnetno polje menja funkcionisanje ćelija, ubrzava zarastanje rana, suzbija infekcije… Moja veza sa svim tim je, naravno, fascinacija Nikolom Teslom, a i preko udruženja Centar za istraživanje nasleđa Nikole Tesle u Beogradu.

Ono je poslednjih godina dobilo veliku pomoć od ruskih naučnika, posebno profesora Petra Garjajeva, čiji aparat i ja posedujem – pojasnio je Nestorović za Kurir.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)