NEŠTO SE SPREMA: Bakir Izetbegović i Bošnjaci pozivaju na KRVOPROLIĆE i uništenje SRPSKE! (INFO)

politicari-lideri

Zamenik ministra odbrane Federacije BiH je po usvajanju odluke o referendumu u parlamentu Republike Srpske naveo da je taj potez koji je povukao Dodik nasrtaj na suverenitet BiH, koji će za posledicu imati krvoproliće i ratni ishod

Emir Suljagić, zamenik ministra odbrane Federacije BiH, optužujući predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da unosi nemir zbog odluke o referendumu otišao je predaleko i najavio rat uSrpskoj!

Suljagić je po usvajanju odluke o referendumu u parlamentuRepublike Srpske naveo da je taj potez koji je povukao Dodik nasrtaj na suverenitet BiH, koji će za posledicu imati krvoproliće i ratni ishod.

– Ako Kancelarija visokog predstavnika ne uradi ono što je obavezna Dejtonskim mirovnim sporazumom, siguran sam da u BiH ima ljudi spremni da brane njen integritet i suverenitet – rekao je on.

– Referendum nije poziv na rat, već odbrana Ustava i Dejtona. Narod ide na referndum, uzima olovku u ruke, a ne oružje – odgovorio je Dodik.

Član predsedništva BiH Bakir Izetbegović pozvao je probosanske stranke da se ujedine protiv “projekta Dodik”. On je rekao da bi bilo dobro da premijer Srbije Aleksandar Vučić upozori Dodika da ne ulazi u sudar s međunarodnom zajednicom.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Telegraf.rs)

2 Comments on "NEŠTO SE SPREMA: Bakir Izetbegović i Bošnjaci pozivaju na KRVOPROLIĆE i uništenje SRPSKE! (INFO)"

  1. Narod ima prava na samostalne oluke …Nisu ni Bosanci Srbe pitali 1992 godine … Ako do rata ponovo dodje ; Bakir ce u sef Narodne banke , a Dodik u Beograd … Isplati li se ginuti ??? Ja necu vise ; jedan put sam “poginuo” u BiH , a “cobanima” treba ovaca … Cuj mu rezone na kraju : kamenovani Vucic treba savjetovati Dodika ??? Ma , znam ja nas , *ebo ti nas …

    • Na livadu” njih dvojica nek povedu jos Radmanovice i nek se naoruzaju i nek ratuju,
      i pokazu narodu da stvarno nemogu vise od silnog kapitala da sü se osilili,
      treba njih pelcovat ko zivinu…!

Comments are closed.