NEPOZNATI DETALJI IZ ŽIVOTA PEVAČA: Darko Lazić je umalo postao frizer, za dan je dobio 50.000 evra, ljubav sa starijom ženom je krio..

pevač

Foto: Printscreen/instagram

Pevač je tada imao samo 20 godina, bio je mršaviji i mnogi ga ne bi prepoznali iz tog vremena.

Pevač Darko Lazić juče je doživeo saobraćajnu nezgodu kod Pećinaca u kojoj je zadobio teške telesne povrede. Lekari se bore za njegov život i očekuje se njegova operacija.

Lazićev prijatelj i menadžer Miljan Vračević rekao je da je pevaču hitno potrebna krv, da krvna grupa davaoca nije bitna i da su trenutno u potrazi za doborvoljnim davaocima.

KARIJERA

Darko Lazić je srpski folk pevač koji je pobedio u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Rođen je 13. oktobra 1991. godine u opštini Pećinci. Godine 2008. godine Darko je započeo učešće u Zvezdama Granda. Sredinom 2009. godine se plasirao u finale takmičenja koje je održano u Beogradskoj areni pred oko 15.000 gledalaca. Darko je osvojio 393.651 SMS glas i postao je nova zvezda Granda. Osim albuma, od nagrada je dobio: opremljen stan u Beogradu, putovanje na Kubu za dve osobe i nakit. Ubrzo je snimio svoj prvi album ,,Brate moj” na kome su se, osim naslovne numere, izdvojile: „Idi drugome“, „Srce od silikona“ i „Korak do sna“.

Godine 2011. je u izdanju Grand produkcije objavio drugi album na kome su najpopularnije numere bile: „Godinu dana 300 kafana“, „Gluvo doba“ i „Pustite me da je prebolim“. Pošto je jedan od najpopularnijih Grandovih pevača, Darko ima mnogo posla i svaki vikend nastupa u inostranstvu.

Poznata je stvar da je na jednom venčanju u Beču dobio bakšiš u iznosu od 50.000 evra i Roleks sat.

ODRASTANJE 

Darko je najranije detinjstvo proveo u Brestaču sa majkom Brankom, ocem Milanom, mlađim bratom Draganom, babom Milkom i dedom Živkom. Osam godina su živeli u Holandiji gde je završio osnovnu školu, a nakon toga su se vratili u rodno mesto. Darko je završio frizerski kurs, ali posle pobede u “Zvezdama Granda”, odlučio je da se bavi muzikom. Talenat je nasledio od oca koji je poznati harmonikaš. Njegov brat je takođe muzičar i 2013. godine je učestvovao u ZG, ali nije krenuo Darkovim putem.

MOGAO ME JE UBITI! Meštanin Brestača stopirao Lazića, on PROJURIO pored njega, a onda začuo lomljavu!

BRAK

U februaru 2013. godine je počeo da se zabavlja sa šest godina starijom pevačicom i voditeljkom Anom Sević. Sredinom 2014. godine Darko je verio Anu u Parizu, a ubrzo su se i venčali i to u tajnosti. Slavlju su prisustvovali samo najbliži, a venčana kuma im je bila pevačica Andreana Čekić. U julu 2014. godine par je dobio ćerku Lorenu. Godinu dana kasnije su je krstili u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu. 2015. godine Darko je kupio dupleks na Košutnjaku u koji se preselio sa porodicom. Takođe je počeo da gradi kuću od hiljadu kvadrata u rodnom Brestaču. Darko i Ana su se podneli sporazumni zahtev za razvod početkom 2018. godine.

(Dnevne.rs/izvor: Srbija Danas)