NEMILE SCENE U GRADSKOM PREVOZU: Vozač izbacio iz autobusa UPLAKANU MAJKU I DETE, a onda je SKOČILA grupa mladića (INFO)

autobus

Foto ilustracija: pixabay

Nažalost, vesti o incidentima u autobusima i tramvajima već su postali uobičajena stvar. Najnoviji se dogodio u Hrvatskoj kad je vozač ZET-ovog autobusa izbacio ženu s detetom iz autobusa jer nije imala novca za kartu.

Srećom, drugi putnici su, videvši tužan prizor, ženi dali novac pa je ona naposletku kupila kartu.

[adsenseyu5]

Incident se dogodio ove subote na liniji 234 (Lanište – Glavni kolodovor) kad je vozač autobusa ženu s detetom isterao iz vozila jer nije imala kartu kao ni novac da je kupi.

Za portal Zagrebancija jedna svedokinja celog događaja je ispričala šta se tačno dogodilo.

– Danas (subota, 26. kolovoza) na liniji 234 Lanište-Glavni kolodvor, vozač autobusa staje i izbacuje iz autobusa ženu i dete, vukući ženu za ruku i terajući je van. Ostali putnici negoduju i ponude platiti za njih, no i to odbija, sve dok nije skočila grupa mladića i počela vikati.

“KONTRA” ACI LUKASU: Branislava predložila Željku da SNIME DUET, Šašić “pao sa stolice” kad je pročitao tekst!

-Uvode ženu natrag u autobus i plaćaju karte za nju i dete. OK, moramo platiti kartu, ali žena mu suznih očiju objašnjava da nema. Pa zar je to način? Pa ko to sve ne radi u ZET-u? – zapitala se šokirana žena.

STRAVIČNA NESREĆA NA PUTU LOZNICA – VALJEVO: Jugo podleteo pod kamion, vozač i žena teško povređeni, DETE UDARILO U ŠOFERŠAJBNU (INFO)

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:net.hr)

[adsenseyu4]