“NEMAM VIŠE SNAGE DA SE BORIM!” Muž je tukao i u trudnoći, a onda dobio starateljstvo nad ćerkom!

pevačica

Foto: printscreen/youtube

Pevačica i bivša članica grupe “Models” Ivana Stamenković kroz suze za “Blic” priča da više ne veruje u pravdu i da ne može da se bori sa tugom zbog toga što neće moći da živi sa ćerkom.

– Moja krivična prijava protiv Nikole, gde me je tukao i gasio cigarete po meni, a za koju imam sve dokaze i koju vodim od 2012. godine, posle promene sudije i javnog tužioca na insistiranje suprotne strane, proglašena je kao zastarela – otkrila je Ivana i dodala:

– Takve stvari se dešavaju i takvih slučajeva je bezbroj. Ovo je jedna velika tuga, strašno je ovo što se dogodilo. Sudski proces je trajao godinama, a svi znamo u kakvoj smo finansijskoj krizi i da niko nema novac da tereti nekoga na sudu toliko dugo. Bila sam istrajna samo zbog svog deteta i zbog toga što je starateljstvo pripalo nasilniku. Zato sam bila istrajna, ali evo, pravda nije pobedila. Nemam reči, a ni snage više da se borim. Izgubila sam živce, a Nikola nakon svega nije osuđen i ima starateljstvo nad Petrom.

Podsećanja radi, pevačica je bivšeg supruga Nikolu prijavila još 2010. godine, uz tvrdnju da joj je udario šamar. Novu tužbu podnela je 2012. godine, uz tvrdnje da ju je davio i njenom glavom udarao o zid, od čega je zadobila lakše telesne povrede.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PREKARDAŠIO: “Kad UGINE poslednji Srbin..”

Pavlović je oslobođen za delo od 2010. godine, pošto je Viši sud ukazao da je za to delo nastupila zastarelost krivičnog gonjenja. Međutim, on je proglašen krivim za tužbu iz 2012. na godinu i po dana uslovne kazne.

Ivana nije bila zadovoljna presudom

– Pošto je dobio uslovnu kaznu, on sada može da me ponovo napadne. U zakonu nešto hitno mora da se menja. Ženama se zbog toga svašta dešava. Neke žrtve su po dva-tri puta prijavljivale nasilje i na kraju su ubijene. Svi imamo prilike da vidimo da su pune strane crne hronike ubijenih žena kojima je muškarac presudio – rekla je Sindi.

DRŽAVLJANKA SRBIJE POKUŠALA DA PROKRIJUMČARI ROLEKS VREDAN 1,5 MILIONA: Iznenadićete se kad čujete šta je rekla carinicima (FOTO)

Nikola i Ivana su bili u braku tri godine. Nakon što je prijavila supruga i podnela zahtev za razvod braka, ubrzo se razvela, a sudski organi starateljstvo su dodeli Nikoli.

Tada počinje njena bitka za starateljstvo.

Zajedno slavili ćerkin rođendan

Ivana i Nikola su pre samo deset dana zajedno proslavili osmi rođendan njihove naslednice.

– Neke relacije uspostavljaju se lako, neke uz mnogo muke. Ovog trenutka najvažnije je to da se, kako se kaže, otopljenje nastavi, jer je to najbolje za Petru. Deca intuitivno osećaju kad među roditeljima nešto nije u redu – rekla je pevačica za magazin “Stori”.

“DIKTATURA PRELAZI U FAŠIZAM”: Jelena Karleuša brutalno o vakcinaciji i epidemijama

Tukao me i tokom trudnoće

Kako je Stamenkovićeva izjavljivala, kako u policiji, tako i za medije, ona je trpela nasilje i tokom trudnoće.

– Sve vreme braka suprug me je maltretirao i često tukao, čak i kada sam bila trudna. Pokušao je da me steže za vrat i davi, bacao me je na pod, a jednom prilikom sam zadobila i prelom rebra.

IMANJE KOD BEOGRADA VREDNO 50.000 EVRA VLASNIK NUDI BESPLATNO: U ponudu ulaze potok, šuma i još mnogo toga!

-Najčešći razlozi svađe bili su njegovo odsustvo od kuće, dolazio je pijan, a često me je i varao – ispričala je tada Ivana.

(Dnevne.rs/Izvor: Aleksandra Ivanović, Blic.rs)