NEM OD BOLA Nikola Kojo: Teško mi je da pričam o Mandi!

glumac

Foto: Tanjug

Glumac Nikola Kojo otkrio je da će njegov rediteljski debi “Stado” biti posvećen pokojnom kumu i kolegi Miloradu Mandiću Mandi.

On priznaje da je veoma teško podneo njegov prerani odlazak i da ovim filmom želi da poruči svim glumcima da se više raduju životu, a manje brinu o finansijama.

– Teško mi je da pričam o Mandi. Nikome još nisam pričao o njemu otkad je umro. Nas dvojica smo bili ne samo prijatelji, već i kumovi. I dalje smo sve to, iako je on na nekom drugom mestu.

Možda kroz ovaj film ljudi shvate šta znači živeti ovaj život, biti u glumi 24 sata dnevno, ne biti slobodan ni na ulici, nigde…Jurimo, radimo za račune i da nahranimo decu, a ne može tako da se živi. Nadam se da će neko početi malo više da ceni ovu profesiju – kaže Kojo.

On tvrdi da je “Stado” film koji govori o životu glumaca iza kamera, svojevrstan omaž i drugim kolegama. – Ovo je za Mandu, ali i Gagu Nikolića, Batu Živojinovića, Marinka Madžgalja. I ne smao za njih. Ovo je poziv i živim glumcima da razmisle o svojim životima i da što pre nešto menjaju – priča novopečeni reditelj.

[adsenseyu1]                       [adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Alo.rs)