NEKOLIKO MINUTA PRED SMRT POVERIO SE ŠIPTARU: Otkrivene poslednje Arkanove reči, 17 godina nakon ubistva!

ubistvo

Foto: Privatna arhiva

Ljubomir Mihajlović, poznatiji kao Ljuba Šiptar, jedan od miljenika Slobodana Miloševića, posle 17 godina progovorio je o poslednjem susretu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, komandantom Srpske dobrovoljačke, samo nekoliko minuta pre likvidacije u hotelu “Interkontintal” u Beogradu, i otkrio šta mu je Arkan rekao pred smrt.

– Tog dana kad je poginuo, išao sam na bazen u “Interkontinental”. Arkan je sedeo u separeu i pozvao me da dođem. Rekao mi je:”Danas sam najsrećniji čovek, ne dugujem nikome ništa. Nešto sam Mandi dugovao. Mando, reci Mihajloviću da li sam ti vratio juče dug. Odsad ću da se posvetim Obiliću. Valjda ćemo ja i moja baba (kako je Cecu u šali zvao pred prijateljima) živeti lepo. Ako godišnje prodamo bar jednog fudbalera za 100.000 maraka, biće dovoljno za nas i decu” – priseća se Mihajlović.

Tad je nastala i čuvena fotografija na kojoj su, između ostalih, Ražnatović i Mihajlović, a Arkan je ubijen samo pet minuta nakon što je Mihajlović otišao na bazen.

On je ispričao da je nekoliko dana posle ubistva Arkana Ceca od njega tražila pozajmicu od 150.000 maraka da bi platila izvođača radova, što joj je odobrio.

DOMAĆA VALUTA “POLUDELA”: Evo koliki će biti kurs evra i dolara već od 1. januara

– Onda me je ispitivala policija, zašto sam joj dao. Kako da ne dam, to je moj klijent, ja sam novac dao uz kamatu – rekao je Mihajlović.

NIKO MU NIŠTA NE MOŽE: Maloletnik iz Novog Sada spalio beskućnika, rušio groblja, a sada pobegao iz doma i NAPRAVIO HAOS

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Srpski telegraf)