NEKO JE NA DAN UTAKMICE ODLUČIO DA NE IGRAM: Piksi o nepoznatim detaljima iz Barija!

Bari

Foto: Printscreen

Peta Zvezdina zvezda, Dragan Stojković Piksi, branio je boje Olimpika iz Marseja te 1991. godine kada je Crvena zvezda slavila posle boljeg izvođenja penala.

27 godina kasnije legendarni fudbaler naše zemlje je u jutarnjem programu jedne televizije ispričao najzanimljivije detalje vezane za taj istorijski meč.

Godinu dana pre nego što je Zvezda pokorila Evropu, Piksi je napustio Marakanu i potpisao ugovor sa Olimpikom iz Marseja.

„OSVETA“ ZA KOSOVO: Kostarika ih je prva priznala i baš zato treba da im se zbog toga i revanširamo!

“Desila se jedna interesantna stvar… Kad sam odlazio iz Zvezde zahvalio sam se na svemu i rekao vidimo se u finalu Kupa šampiona”, rekao je Stojković.

Piksi ne krije da je bio veoma srećan kada je čuo da je Zvezda izbacila Bajern i da će igrati u finalu.

“Bio sam presrećan, onog momenta kada sam izašao na teren pre utakmice i kada sam video sve te igrače… pitao sam ih gde ste vi došli”, rekao je uz osmeh Stojković.

Piksi se zatim osvrnuo na sam meč.

„JEDVA OSTADOH ŽIV U SMRDIJI“: Hrvat radio na predstavi u Beogradu i napljuvao nas toliko da ćete se ZAPREPASTITI (INFO)

“Nisam učestvovao u potpunosti u utakmici, odigrao sam samo 12 minuta u tom drugom produžetku. To finale u Bariju sam trebao da odigram od starta, da budem u timu. Pet, šest dana pre te utakmice igrali smo u Nici prvenstveni meč i ja sam tu utakmicu odigrao na spektakularan način i morao sam biti u timu. Veče pre utakmice sam bio u timu. Šta se sutradan desilo… Neko je odlučio da ja ne počnem tu utakmicu. Odlučio sam da ne šutiram penal, i dobro sam to uradio, da se ne spekuliše previše”.

Na pitanje voditeljke kako je rekao da neće da šutira penal, Piksi je odgovorio: “Eto, baš tako… Neću da šutiram penal”, otkrio je Piksi i dodao da nije trpeo posledice zbog toga.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)