“NEKA SE RAZRAČUNA SA MNOM” Vanbračni sin Miroslava Ilića se oglasio i ocu koji neće da ga prizna uputio jasnu poruku

miroslav

Foto: kurir

Proslavljeni srpski pevač Miroslav Ilić tužio je nekadašnju partnerku Mirjana Antonović za proganjanje, što je naljutilo njihovog sina kojeg pevač ne želi da prizna.

Naime, Devin Antonović se oglasio povodom navedene tužbe, a oca je pozvao da se razračuna sa njim, ako već sa nekim želi to da čini.

– Smeta mi što se Miroslav okomio na moju majku. Ako želi s nekim da se razračuna, neka to budem ja. Ona ga stalno pravda, brani. Upozorio sam je o kakvom čoveku je reč, a napokon se i sama uverila. Miroslav mrzi što se našao u bezizlaznoj situaciji, kao i nas što ga na to podsećamo – rekao je Devin.

Njegova majka kaže da Miroslav samo vrši pritisak na njih, pred suđenje.

– To je smešno! Ja živim u Americi, ne pratim ga, a godinama se nisam čula s njim. Nažalost, od Miroslava ništa više ne može da me iznenadi, pa ni ovaj potez. Pokušava da izvrši pritisak na nas pred suđenje – rekla je Mirjana, prenose mediji.

DRAGANA MIRKOVIĆ BEZ LAŽNE SKROMNOSTI O ŽIVOTU U BEČU: Ja sam za njih najveća svetska zvezda! (FOTO)

Podsetimo, Vrhovni kasacioni sud Srbije odbio je žalbu Miroslava Ilića, te je početak suđenja za utvrđivanje očinstva bio 25. marta u Višem sudu u Beogradu.

Posle tužbe Devina -mladog lekara iz Amerike, koji traži da Ilić uradi DNK test, i tvrdnji njegove majke Mirjane Antonović objavljenih u autobiografiji “Ovo malo istine” da je Devin začet u njenoj ljubavnoj vezi sa pevačem, sud će konačno da razjasni da li su u krvnom srodstvu.

Izvor blizak sudu navodi da je “slavuj iz Mrčajevaca” čak dve godine odlagao suđenje na foru žalbi. U ovom sporu je javnost isključena i novinari ne mogu da prisustvuju saslušanju parničnih stranaka, koje tek predstoji.

PRVI PUT NAKON VELIKE TRAGEDIJE: Danski milijarder koji je na Šri Lanki izgubio troje dece OGLASIO SE posle masakra (FOTO)

Advokat Vilijam Paspalovski, punomoćnik Devina Antonovića, otkrio je čime se sve navodno poslužio popularni folk pevač da bi izbegao suđenje.

– Prvo su tvrdili da Viši sud u Beogradu nije nadležan, već da postupak treba da se vodi pred američkim. Međutim, Viši sud je odbacio žalbu i utvrdio da je nadležan za utvrđivanje očinstva. Na to su ulažili novu žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, ali je i tamo sve odbačeno i potvrđeno je rešenje Višeg suda. Tada su pokrenuli takozvanu reviziju pred Vrhovnim kasacionim sudom Srbije, protiv rešenja Apelacionog suda. Međutim, revizija je odbijena i potvrđeno je rešenje Apelacionog suda, posle čega je zakazan pretres. Spor oko nadležnosti suda ovim je okončan i sada predstoji saslušanje parničnih stranaka – rekao je Vilijam Paspalovski.

MALI STANOJE IZ MONTEVIDEA: Evo kako danas izgleda Predrag Vasić, a oduševićete se kad vidite šta RADI (FOTO)

Mirjana je rekla da su ona i Devin veoma zadovoljni što je Kasacioni sud odbio žalbu kojom je Miroslav pokušao da zaustavi suđenje.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Mediji)