Neda Arnerić ostaje na lečenju, evo šta lekare najviše brine

lečenje

Foto: Youtube printscreen/videodragan

Neda Arnerić bila je na ivici smrti kada je dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, nakon što je popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lekovima za hipertenziju.

Na odeljenju toksikologije primljena je u besvesnom stanju i bleda u licu. Posle dijagnostike, dežurni lekari ustanovili su da je njen pritisak 50 sa 20, pa joj je odmah uključena terapija kojom bi se regulisalo njeno teško stanje.

Prema saznanjima “Kurira”, glumica je već duže vreme bila u lošem raspoloženju, izazvanom smrću supruga Milorada Meštrovića. Od kada je  on preminuo, Neda živi sama u stanu na Vračaru, ali ju je redovno obilazio njen rođeni brat, koji je i pozvao policiju pošto mu se sestra nije javljala na telefon.

– Nedin brat je bio očajan kad je došao na odeljenje, plakao je i ponavljao da nije smeo da je ostavi samu u stanu. Takođe, kazao je i da se ovakva situacija dešava po drugi put i da če morati da angažuje ženu koja če ubuduće provoditi vreme s Nedom da se ovo više ne bi desilo. Neko od lekara je rekao da je popila dve table lekova za smirenje – kaže izvor sa VMA, objašnjavajući kako će dalje teći lečenje glumice.

Ona nije životno ugrožena, potvrđeno je “Novostima” u ovoj ustanovi, ali je još na intenzivnoj terapiji.

OGLASIO SE MILUTIN JELIČIĆ JUTKA: “Ovaj slučaj iskoristio se za direktan napad na predsednika države Aleksandra Vučića”

Lekari su, kako nezvanično saznajemo, više zabrinuti za psihičko nego za trenutno fizičko stanje glumice koju mnogi, i pored brojnih uloga, još pamte kao “Višnju sa Tašmajdana”. Glumica se godinama bori sa depresijom, a ovo joj nije prva kriza.

Pre tri godine, kada je pala sa terase svog stana na trećem spratu kod Hrama Svetog Save, spekulisalo se da je depresija, uz veliku količinu alkohola, Nedu povukla u suicid. I tada se pričalo da je u stanu nađena otvorena prazna boca viskija, i da je glumica po prijemu u Klinički centar Srbije imala alkohola u krvi.

RAZNEŽIĆETE SE Deda Šime (86) je svakog dana dolazio u posetu supruzi. Kada je ona umrla, nastavio je da odlazi u bolnicu iz jednog razloga (FOTO)

Kako nezvanično saznajemo u VMA, Neda je u petak, prilično loše raspoložena, pitala lekare da ide kući, ali nije negodovala kad su joj rekli da bi za nju bilo najbolje da ostane u bolnici.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Informer, Novosti.rs)