NE ZANIMA TE DETE, NEGO MAMA: Aca Lukas oštro odgovorio Šašiću

ćerka

Foto: Printskrin/Instagram/sofiijavu

Kako Aca kaže, u njegovoj kući zabranjeno je da se priča loše o Željku koji je uvek dobrodošao da vidi svoju ćerku Sofiju

Intervju koji je Željko Šašić dao za Telegraf, a u kojem je rekao kako sa ćerkom Sofijom nije u kontaktu i da je iz medija saznao da je počela da se bavi modom, mnogima se nije dopao.

Međutim, dodatno dolivanje ulja na vatru bila je Šašićeva izjava kako je negovoj ćerki Sofiji otac Lukas, na šta Aca nije ostao ravnodušan.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Kako kaže, treba da ga bude sramota takvih izjava jer Sofija ima samo jednog oca – Željka.

 

[adsenseyu4]

– Sofija jeste član moje porodice, ali ona ima svog oca. Njemu niko ne brani da je vidi. Ja nju volim kao da je moje dete, jer živi u mojoj kući, a kada bude izašla iz moje kuće ona je moje ogledalo – objašnjava Lukas.

Foto: Printskrin/Instagram/sofiijavu

Foto: Printskrin/Instagram/sofiijavu

Kako kaže, Željka zapravo ne zanima Sofija, već Sonja.

– Željko Šašić je zaboravio da njegova ćerka više nije dete, već devojka. Znao je samo da prebaci kako njegova ćerka ima modnu liniju. Treba da bude ponosan što je počela da radi. Budi ponosan na svoje dete, ali njega ne zanima dete, njega i dalje zanima njena mama!

Printskrin: Telegraf NOW

Foto: Printscreen/Telegraf NOW

Međutim, Lukas pošteno kaže da Šašiću niko ne brani da viđa dete, i da se u njegovoj kući Željkovo ime nikada ne pominje u negativnom kontekstu.

 

[adsenseyu1]

– U mojoj kući je zabranjeno da se kaže jedna ružna reč o njemu. On je uvek dobrodošao kod svog deteta – kaže Lukas.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Kada je u pitanju Sofijina modna linija, Lukas za Telegraf kaže da je ponosan i da će on uvek biti tu da joj pomogne.

– Bilo je nekih zluradih komentara, međutim to je toliko ružno. A zašto ne podržati dete?! To je njeno dete i Željkovo, a ja je gledam kao moje jer živi u mojoj porodici. Šta je ružno u tome što sam uzeo detetov..dete koje je pre svega ambiciozno, hoće nešto da postigne, da uradi, šro je retkost za dete koje ima sve u životu, da se razumemo. Zašto ja ne bih obukao? Ja ću svaki njen korak podržati, kako god to ljudi protumačili. Svojom popularnošću hoću da pomognem detetu i ne vidim ništa ružno u tome, čak sam i srećan što u mojoj kući raste neko ko je tako ambiciozan i ko nešto želi da uradi u životu – završio je Aca.

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]