NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE! Naš poznati pevač promenio veru: “Sad sam Ammar Moštrokol!”

pevač

Već godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, Foto: Printscreen

Pevač Bojan Tomović (36) godinama se bori sa bipolarnim poremćajem, ali se redovno oglašava i intrigira javnost brojnim objavama koje “kači” po društvenim mrežama.

Iako su njegove poruke i do sada privlačile pažnju, pa se šuškalo da će ući u Zadrugu 3, nova objava potpuno je iznenadila sve koji ga prate.

Naime, Tomović je saopštio ljudima da je promenio veru i ime.

– Iako je vera intimna stvar, pošto se juče već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par meseci nisam agnostik, jer sam 28.6.2019. tačno u podne, prešao u oslam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića, onog bipolarnog, od života umornog polu čoveka, sad sam novorođen – napisao je Bojan, pa je objasnio i zašto je to uradio.

foto: Printscreen Facebook

– U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači “život”, tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život. P. S. Za ovo su do sada znale samo moja draga Hanka Paldum i Miljana Kulić, eto sad znate svi. Selam alejkum – završio je pevač.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)