NE MARI ZA BEZBEDNOST! Trifunović “DIVLJA” PO AUTO-PUTU, jednom rukom vozi, drugom snima video

glumac

Foto: Telegraf.rs

Lider PSG i proslavljeni glumac Sergej Trifunović na svom Tviter profilu postavio je snimak iz svog automobila koji je snimio vozeći dosta brzo.

Trifunović je na svom Tviteru postavio video snimak na kom se vidi kako sluša muziku, pretiče automobile na auto-putu i kreće se brzinom od 117 km na sat.

Tačno da Sergej nije prekoračio dozvoljenu propisanu brzinu na auto-putu jer je vozio 117 km na sat, a dozvoljeno je 120km na sat.

Ali prekršio je Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima koji izričito zabranjuje korišćenje mobilnih telefona i snimanje tokom vožnje bez specijalne opreme.

MNOGI SU ZAPLAKALI JUTROS U JUTARNJEM PROGRAMU: Nakon manje od 30 dana, pojavila se živa i zdrava, ulepšaće vam dan kad je budete videli! (VIDEO) (FOTO)

Naime, Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima nedvosmisleno kaže da vozač ne sme da koristi telefon ili druge uređaje za komunikaciju, ako nema ili ne koristi opremu koja omogućava telefoniranje bez angažovanja ruku za vreme vožnje. A pod vožnjom se podrazumeva svako učestvovanje u saobraćaju!

Za ovaj prekršaj zaprećena je kazna u visini od 10.000 dinara. Jer se smatra ugrožavanjem bezbednosti na putu, kako sebe tako i ostalih učesnika u saobraćaju.

Naročito ako se uzme u obzir da Sergej pri brzini od 117 km na sat pretiče vozila, kamion, a pri tom jednom rukom snima video.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)