“NE KAJEM SE, ALI AKO SU SVI MRTVI. DA LI SU MRTVI?”: Monstrum iz Žitišta se nije pokajao nakon masakra (VIDEO)

ubica

Foto: Telegraf, Facebook

On je, kako mediji nezvanično saznaju, hladnokrvno pričao zašto je rešio da ubije bivšu suprugu Dijanu
[adsenseyu6] —Siniša Zlatić (38) iz Žitišta, koji je u kafiću Makijato iz puške usmrtio Dijanu Savanović i još četvoro nevinih ljudi, a ranio 22, u policiji je hladnokrvno rekao da se ne kaje za počinjen masakr.

On je, kako saznajemo od strica ubijene Dijane Savanović Zlatić, hladnokrvno pričao zašto je rešio da ubije bivšu suprugu Dijanu.

Na pitanje policije da li se kaje zbog onog što je učinio, Siniša je hladnokrvno rekao “ne”, priča za Telegraf Dijanin stric Draško.

– Išao je Dijanin zet u policiju. Kaže, kad su Sinišu pitali da li se kaje, da je rekao: “Ne kajem se, ali ako su svi mrtvi”.

A zatim je upitao policajce: “Da li su mrtvi?”

– Ubio sam je zato sto sam ubeđen da je bila u ljubavnoj vezi sa Stevanom Jojićem. Nisam mogao to da podnesem.

Kad sam je video s njim u društvu, pala mi je klapna. Napustio sam kafić. Prošao sam pored nje i pogledao je, a ona se smejala s društvom.

Otišao sam kući, uzeo „kalašnjikov“ i dok sam išao prema kafiću, razmišljao sam kako ću ubiti nju i njega.

Kad sam stigao, stao sam i viknuo: „Kurvo, gotovo je, bićeš samo moja i ničija više“ i ubio sam je. I nije mi žao. Onda sam njega, a onda se više ne sećam – rekao je navodno Zlatić, a prenose mediji.

– Pucao sam na kog sam stigao.

Morao sam da je ubijem jer nisam mogao da živim bez nje, iako je dobro vodila računa o našem sinu, koji je sad siroče – pričao je on navodno na saslušanju u policiji, bez trunke kajanja i ne žaleći druge nedužne ljude koji su ubijeni ili ranjeni.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu1]