NE BISTE JE PREPOZNALI: Ovako danas izgleda čuvena Azra iz Doma za vešanje, čijom lepotom je Emir Kusturica bio opčinjen (FOTO)

film

Foto: Printscreen

Jugoslovenskoj publici Sinolička Trpkova predstavila se najprije u filmu “Srećna Nova 49” u epizodnoj ulozi kada je imala svega 21 godinu.

Usledilo je nekoliko uloga u serijama i pozorištu, a prvu veliku šansu Sinolička je dobila u Kusturičinom filmu.

Lik nevine i krotke Azre, prenela je ubedljivo na filmsko platno iako joj je, kako je tada govorila, Azra zadala mnogo muka.

– Kusturica se uhvatio na moj fizički izgled, odgovaralo mu je jedno naivno i mladoliko lice, što u suštini, nije imalo veze sa mnom.

MUŽ OSTAVIO GOGU SA DETETOM I OTIŠAO U CIRIH: Pevačica povukla drastičan potez, a ni on joj nije ostao dužan!

Utoliko mi je bilo teže da je odigram.

Istina, našla sam neke sličnosti između nas dve, ali umesto da mi pomognu, samo su mi odmagale – rekla je glumica jednom prilkom.

Danas, gotovo 30 godina nakon što je ispričana ljubavna priča Perhana i Azre, Sinolička priznaje da se nije srela sa rediteljem Emirom Kusturicom od završetka snimanja.

Nakon “Doma za vešanje” nastavila je da snima filmove i serije, a danas radi kao profesor na Akademiji umetnosti u Skoplju.

POSLE 2 GODINE BORBE VRATILA DECU U JUGOSLAVIJU Dušica Žegarac preživela je PAKAO U BRAKU sa momkom iz Portugalije

Udata je i ima dvoje dece.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)

Be the first to comment on "NE BISTE JE PREPOZNALI: Ovako danas izgleda čuvena Azra iz Doma za vešanje, čijom lepotom je Emir Kusturica bio opčinjen (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*