“NAVIJAO SAM ZA PARTIZAN”: Ramuš Haradinaj priznao zbog čega je u prošlosti bio navijač SRPSKOG fudbalskog kluba!

zlocinac

Foto: REUTERS

Novi premijer tzv. Kosova, Ramuš Haradinaj, koji je i dalje na poternici Srbije, zbog optužbe da je ubijao Srbe tokom rata na Kosovu, dao je opširan intervju za nedeljnik Ekspres u kome je otkrio da je nekada bio navijač Partizana.

On je istakao da je podržavao crno-bele jer su za klub iz Humske u vreme bivše Jugoslavije igrali i Albanci.

Navijate li i dalje za Partizan? – bilo je pitanje novinara.

[adsenseyu5]

– Pre rata je tako bilo – odgovorio je Haradinaj.

Zatim je usledila konstatacija novinara da i oni navijaju za Partizan, i da slobodno može da kaže ”da”.

– Bili su Albanci koji su igrali u Partizanu pa smo i mi gledali – odgovorio je Ramuš Haradinaj.

Na konstataciju da je Partizan jugoslovenski klub, Haradinaj se nešto više otvorio o svojoj porodici i otkrio je da njegova porodica nije bila lojalna Titu i da su neki od njih bili politički zatvorenici.

Srbi su prisvojili Gorana Dragića nakon finala, ali zbog ovog njegovog odgovora više niko neće NI POMISLITI DA TO PONOVO RADI (VIDEO)

– Nismo mi zato gledali. Moja porodica, iskreno to pričam sa Srbima, nismo mi bili najbolji Jugosloveni, nismo voleli Tita. Neki čudni smo. Bili smo po političkim zatvorima. Pa zna se da je jedan iz moje porodice Haradinaj služio 11 godina u Požarevcu u samici. A prvi Ramuš, ja sam drugi, sahranjen je u Beogradu. Taj je bio s partizanima, bolestan je umro, nije bio ubijen ili nešto slično.

Za koga sad navijate? Volite li fudbal?

BRUTALAN ODGOVOR RUSIJE NA TRAMPOV GOVOR: „Neka prvo Srbiji…“ (INFO)

– Ne mnogo, nisam pratio ekipe. Gledao sam ove naše kada igraju sa Albanijom nekad, ali ne puno. Nisam mogao ni ići. Bio sam u Francuskoj kad su igrale Albanija i Rumunija. Tada sam bio u Švajcarskoj, pa su me neki prijatelji zvali da idem. Zanimljivo je videti ko ide tamo i kakva je atmosfera – zaključio je Haradinaj.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Expres)

[adsenseyu4]

1 Comment on "“NAVIJAO SAM ZA PARTIZAN”: Ramuš Haradinaj priznao zbog čega je u prošlosti bio navijač SRPSKOG fudbalskog kluba!"

  1. Onog trenutka kad je prestao da navija za “GROBARE” počeo je da otvara, nova, srpska groblja… iz “nostalgije”!

Comments are closed.