“NAVALITE ČETNICI, MENE ZABOLJE JOŠ VIŠE” Crnogorska savetnica započela RAT na društvenoj mreži, pljuje na SVE SRPSKO! (FOTO)

crna-gora

Mirna Nikčević, Foto: screenshoot/Facebook

Mirna Nikčević, prva savetnica u Ambasadi Crne Gore u Ankari, nastavila je pljuvnaje po Srbima i SPC.

Čini se da joj veliki broj objava na Fejsbuk profilu itekako prija, s obzirom da i pored mnogo negativnih komentara od strane njenih sugrađana, nastavlja da provocira svoje pratioce ne bi li nastavili da joj poklanjaju pažnju.

Tako je u jednoj od poslednjih objava danas, navela “Nepismena balavurdijo!”, aludirajući na komentare onih koji se nisu složili sa njenim stavovima o spaljivanju srpske crkve.

– Navalite Četnici! Nismo još na fer izašli, vi nemate šta da dobijete, a ja imam sve i nemam šta da izgubim – napisala je u drugom postu.

ambasadorka

Mirna Nikčević, Foto: screenshoot/Facebook

Tu se našao i komentar podrške, koji je navodno napisao njen otac: Procitao sam u Vjestima, sve je ZIVA ISTINA, nemas se ti kome izvinjavati, samo je skakljivo zbog posla, jer se tu vagaju rijeci. Svi pravi crnogorci tako misle i svi cete podrzati. To je moje misljenje. Ijubim te i u svemu te podrzava by Tata!

SRBIJA JE AŽDAJA KOJOJ TREBA ODSEĆI GLAVU: Sarajevski glumac udario po Srbima (VIDEO)

– Ajde sjašite više. Znam da vas boli. Ali mene zabolje još više! – stoji u još jednoj objavi savetnice u Ambasadi Crne Gore.Tu je i fotografija sa komentarom da je “Ujutru, Sarapa na Pinku, o meni, s Vulinom”, s emodžijem srca. Ukratko, njen Fejsbuk profil postao je pravo poprište, a mlada savetnica nastavila je da na pitanju koje je zgrozilo sve Srbe juri za pažnjom, ma kakva bila.

       

(Dnevne.rs /Izvor: Alo!; D.K)