NASILJE U NOVOM SADU: Molio bivšu da se pomire, pa joj pozvonio na vrata. Nije ni slutila šta će se desiti kada ga je pustila da uđe (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Bisim H. (49) iz Novog Pazara uhapšen je u ponedeljak uveče u tom gradu zbog sumnje da je tokom vikenda u Novom Sadu silovao svoju bivšu devojku (46), preteći joj pištoljem.

Nesrećna žena ga je odmah prijavila policiji, a osumnjičeni je pobegao u Novi Pazar, gde je i pronađen.

– Bisim H. i silovana žena bili su u emotivnoj vezi neko vreme. Međutim, ona više nije želela da bude s njim, pa mu je to i saopštila. Bisim nikako nije mogao da se pomiri s tim. Svakodnevno ju je obasipao porukama u kojima je pisao da želi da se pomire jer ne može da živi bez nje.

Insistirao je da probaju još jednom, ali ona nije htela ni da čuje – priča izvor iz istrage.Kako kaže, odlučan da ponovo bude s Novosađankom, Bisim H. je u subotu otputovao u Novi Sad, pozvao je i rekao da je ispred njenog stana.

OPREZNO: Kada nekom umre otac ili majka, ovo mu nikad ne smete reći! (INFO)

– Kad joj je zakucao na vrata, žrtva je odlučila da ga pusti unutra i ne sluteći šta će se dogoditi. Unutra je nastavio da je ubeđuje da se pomire, ali kad je ona odbila, izvukao je pištolj i počeo da vitla njim i preti joj da moraju biti zajedno.

Žena se uspaničila, jer nije znala da li je reč o pravom oružju ili replici. Na kraju, Bisim je uz pretnju pištoljem silovao svoju bivšu devojku i otišao iz njenog stana – prepričava izvor dramu. Prema njegovim rečima, napastvovana žena je u ponedeljak pozvala policiju i prijavila da je silovana.

 Novosadska policija je odmah počela potragu za njim. Obavestili su i kolege iz Novog Pazara. Oni su posle nekoliko sati u Pazaru pronašli osumnjičenog i uhapsili ga.

Pretresom njegovog stana nađen je gasni pištolj, a sumnja se da je upravo njime pretio ženi – kaže sagovornik i dodaje da će Bisim H. biti sproveden u Novi Sad na saslušanje.Izvor kaže da protiv Bisima H. ranije nisu podnošene prijave za seksualno nasilje.

TOMA FILA: “Ako neko uđe, pucaj i ne pitaj zašto je ušao!Lakše ću te izvaditi iz zatvora nego sa groblja!”

– Protiv njega nema prijava za silovanje ili neko slično krivično delo, ali ga je policija ima u evidenciji zbog nekih sitnijih krivičnih dela – objašnjava izvor i dodaje da je istraga u toku.

Prijava i za proganjanje

Kako se nezvanično saznaje, protiv Bisima biće podnete krivične prijave za silovanje, ali i za proganjanje.

– Pošto je on nesrećnu ženu proganjao i uznemiravao i pre silovanja, odlučeno je da će se sumnjičiti za dva krivična dela – kazao je izvor iz istrage.

   

(Dnevne.rs /Alo.rs/ B. P. /Izvor: Kurir)