NAPALI LUNU ISPRED NJENOG BUTIKA, VUKLI JE ZA KOSU, ONA VRIŠTALA: Gagi Đogani oštro osudio laži koje se plasiraju o njegovoj ćerki! (INFO)

blogerka

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE/espreso

Luna Đogani požalila se naciji u emisiji “Narod pita” da svakodnevno dobija na stotine jezivih pretnji smrću i silovanjem i da je pitanje vremena kada će neke od njih ostvariti. 

Kako prenosi magazin Svet, Luna je nedavno preživela traumu kada su je napala dva muškarca i vukla je za kosu i to nije sve.

Naime, tabloid dalje piše kako je Luna otišla do butika kako bi pokupila neke stvari koje je trebalo da pošalje preko interneta svojim kupcima.

Dok je izlazila i zaključavala vrata primetila je dvojicu muškaraca koji joj prilaze. Prvo ih je ignorisala, ali kada su počeli da joj dobacuju – prestravila se.

Ne mogu da shavtim da muškarci mogu da napadnu devojku. Na šta to liči?! Luna se mnogo uplašila iako njih dvojica nisu bili ni krupni ni snažni.Govorili su joj ružne stvari , a ona je pokušavala da ih odgurne ,ali ju je jedan počupao za kosu , a ovaj drugi ju je udario po ruci.

Luna je počela glasno da vrišti ,a ova dvojica su se uplašila i pobegla. Nije boila povređena ali je bila veoma uplašena. Zvala je druga i brata i oni su odmah došli po nju ali roditeljima nije htela da priča šta se desilo da se ne bi brinuli, kaže izvor blizak porodici Đogani.

Povodom ovog nemilog događaja koji se navodno dogodio Luni, oglasio se njen otac Gagi Đogani koji je demantovao ova pisanja.

DANAS JE SVETI PROKOPIJE: Ovo nipošto ne smete da radite kako vas ne bi stigla BOŽIJA KAZNA!

Na društvenoj mreži Instagram napisao je:

Dokle više da vam Luna Djogani prodaje novine?! Stavite neopevanu glupost na naslovnu stranu, i onda ja treba da odgovaram ljudima koji je vole i podržavaju, da im objašnjavam svakom pojedinačno na kakve su laži spremni tabloidi!

Tako da dragi prijatelji, i Luna i njena kosa su dobro, a vi razmislite sledeći put na šta bacate novac kad kupujete žutu štampu! Bolje taj novac uplatite slanjem poruke na 3030, da nam bar deca budu zdrava!

(Dnevne.rs /Izvor: Espreso.rs)