“NAPADAO JE TAMARU I RANIJE”: Htela je da se razvede od nasilnika, sve se zakomplikovalo ZBOG SVAĐE OKO NOVCA

vrtić

Foto: Telegraf/Printscreen/youtube/Blic

“Još pre nego što su se venčali, Tamara je pričala da je Duško maltretira, ali bila je zaljubljena, nije tome toliko pridavala značaj i evo dokle je došlo.”

Tako za “Blic” priča poznanica Tamare Rodić (37) vaspitačice i direktorke Predškolske ustanove Surčin koju je suprug Duško Rodić (37) pokušao da ubije pre dva dana nasred ulice.

Kako je “Blic” pisao, Tamara i Duško bili su pred razvodom poslednjih godinu dana, a stvari su se dodatno zakomplikovale kada su, kako je pričao poznanik, počeli da se svađaju kome će pripasti imovina.

[adsenseyu5]

– On je imućan, a ona je do pre godinu dana radila kao vaspitačica i imala je malu platu. Tek sada je postala direktorka vrtića. Svađali su se oko novca, a sad kad je trebalo da se razvedu, nisu mogli ni oko čega da se mirno dogovore – priča poznanica, koja je želela da ostane anonimna.

Iako su delovali kao skladan par, i kako komšije kažu, iz stana se nikada nije čula buka, a kamoli nasilje u porodici, poznanici pričaju da pokušaj ubistva nije prvi napad na suprugu koji je učinio Duško.

– Sećam se kad su se tek upoznali. Počeli su da se zabavljaju, a on je umeo da ima ljubomorne ispade. Žalila se da je nezgodan i da se raspline, mislim da je rekla i da ju je udario… Što mu je praštala? Pa što ga je volela, ona je mislila da će da se promeni – priča poznanica bliska paru.

UŽAS U GARAŽI NA ZELENOM VENCU: Muškarac ostavio bebu samu u automobilu, radnica “Parking servisa” je smirivala!

Kako dodaje, njih dvoje su dugo u braku i imaju ćerku (8). Uskladili su se i ona je mislila da se promenio, ali to se nije desilo.

– Rešila je da stavi tačku i pričali su da treba da se razvedu i da ovako ne mogu da žive – dodaje ona.

Umesto mirnog razvoda, Duško Rodić je, kao što smo pisali, pre dva dana, nasred ulice, oko osam sati ujutru pucao iz pištolja u svoju suprugu.

Tom prilikom ona je povređena u nogu, grudni koš i ruku, verovatno kada je pokušala da se odbrani od napadača. Kada je upucao svoju suprugu, Duško je isti pištolj, koji je inače posedovao nelegalno, uperio sebi u glavu i pucao. Čudom i brzom reakcijom očevidaca, oboje su preživeli.

[adsenseyu1]

– Njeno stanje je bolje, skinuta je sa veštačkih pluća i počela je spontano da diše – rekao je juče izvor „Blica“ iz KBC Bežanijska kosa.

Iz Urgentnog centra navode da je stanje Duška R. nepromenjeno i da se nalazi na intenzivnoj nezi.

AUTO SAM KUPILA OD UŠTEĐEVINE, A NA ŠALTERU ŠOK: Umesto da mi preda tablice, službenica mi je rekla užasnu stvar

Sceni stravične pucnjave prisustvovale su i kolege upucane žene koje su kolima došle po nju kako bi zajedno išli na posao.

– Njih dvoje su stajali ispred zgrade i čekali da kolege dođu po Tamaru. Prepirali su se nešto na ulici, a kada su njene kolege stigle, Tamara je ušla u kola i sela na suvozačevo mesto. Nije stigla da zatvori vrata, a suprug joj je prišao i upucao je tri puta, u stomak i u nogu – priča izvor “Blica”.

NOVOSAĐANIN POBEDIO SISTEM: Način na koji je platio kaznu za parking NIKO NIKAD NEĆE ZABORAVITI! (FOTO)

Policija je saslušala i Tamarine kolege koje su bile u kolima kada je Duško zapucao.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Bojana Bogosav,Blic.rs)

[adsenseyu2]