NAKON VESTI DA ČEDA JOVANOVIĆ IDE U POLICIJU: Vidite ŠTA je rekao o Velji Nevolji – RAZBESNEO se

ldp

Foto: Tanjug

Lider LDP-a se oglasio nakon poziva za saslušanje

Čedomir Jovanović izjavio je danas da mu nikada nije uručen poziv za saslušanje koje je bilo zakazano za 29. januar u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, a koje je danas naložilo njegovo dovođenje uz pomoć policije na sledeće saslušanje u martu.

– I samo tužilaštvo u poruci za medije na vajber grupi priznaje da mi nije uputilo poziv jer ga je dalo policiji. Ja sam svakako bio sprečen da dođem jer sam bio u bolnici, a što verujem da zna svako u sprskom pravosuđu, kao i u medijima koji su preneli poruku iz vajber grupe, na osnovu koje ja ispadam veći problem za Srbiju od Velje Nevolje – rekao je Jovanović reagujući na prethodno saopštenje tužilaštva.

Jovanović je istakao da nema razlog da izbegava tužilaštvo i sud i dodao da bi, da je znao za poziv, na saslušanje “došao i sa respiratorom”.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo je uhapšeni Vlado Georgiev, bivši policajac i Rastin menadžer

– Niko više od mene ne želi da pred sudom, kao i prethodno u policiji, kažem istinu i preuzmem odgovornost za svoje postupke – naglasio je on.

Podsećajući da 24 sata ima policijsko obezbeđenje, Jovanović smatra da je to opšte poznato.

PROČITAJTE JOŠ

KRIZNI ŠTAB ĆE DODATNO SKRATITI RADNO VREME? Tiodorović: Kad bih video kafić PUN LJUDI I BEZ MASKI, odmah bih ga ZATVORIO!

Medije je zamolio da ga pozovu i pitaju sve što žele, jer kako je naglasio, i dalje smatra da je “to bolji put do istine od vajber grupa gde se često objavljuju besmislice.

Treće osnovno javno tužilaštvo ranije danas je medijima saopštilo da je izdalo naredbu za policijsko dovođenje lidera LDP Čedomira Jovanovića na sledeće saslušanje, s obzirom da se nije odazvao pozivu za saslušnaje koji mu je bio upućen za 29. januar preko policije.

političar

Foto: printscreen/youtube

Jovanović treba da bude saslušan povodom sumnji da je 18. jula 2020. teniskim reketom udario vlasnika centra za fizikalnu terapiju “Fizio centar”.

 

(Dnevne.rs/Tanjug)