NAKON SVAĐE OKO IMOVINE SIN PEVAČICE OTKRIVA PORODIČNE TAJNE: Da bi me napravila NESPOSOBNIM MUŠKARCEM novcem manipuliše ovom ženom!

sin

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Marko Gvozdenović tvrdi da pevačica pomoću novca manipuliše njegovom porodicom i šuruje s njegovom nekadašnjom suprugom

Marko Gvozdenović izneo je u javnost još jedan detalj svađe sa svojom majkom Snežanom Đurišić, koja ga se odrekla i isterala iz kuće.

On za Kurir otkriva da je ljut na folk zvezdu zato što izdržava njegovu bivšu suprugu Đurđu, pa pomoću novca manipuliše i njom i njihovom decom, a od njega, kako ističe, pravi nesposobnog muškarca.

[adsenseyu5]

– Svi misle da moja porodica živi sa Snežanom. Želim da se zna istina. Đurđa već tri i po godine, koliko ima od našeg razvoda, ne živi kod nje. Boravi kod svojih u Vrčinu i tamo je s našim klincima, a ja stanujem kod kuma – ističe Marko i dodaje:

– Takođe, želim da naglasim da moja žena nije anesteziolog, kao što se priča, i da sve priče koje su navodno davale komšije nisu tačne. Koje komšije i prodavačice? Da se moja bivša žena pitala, odavno bismo otišli od Snežane, ali ja nisam hteo da ostavim majku. Na kraju sam pojeo go*no. Njih dve su ostale u korektnim odnosima zbog dece i siguran sam da šuruju zbog nekih stvari jer je Đurđa naivna, a ova voli da gazduje.

DOŠAO SAM IZ 2048. GODINE DA VAS UPOZORIM: Nešto strašno će se dogoditi!

-Keva mi se pre zaklela da hoće da pomaže deci dok je živa. Zbog toga sam se i posvađao s njom. Molio sam je da to ne radi. Uvek je insistirala: „Ljubi te majka, ja ću.“ Sad svojom parama manipuliše njima. Ne znam da li bih se pomirio sa Snežanom, mnogo je tvrdoglava i ovo je sve boli, kao i mene, mada sam ja oguglao – kaže Gvozdenović i dodaje da je i njegova sestra Maja, koja živi u Americi, na majčinoj strani.

Ona je otpevala najtužniju pesmu Jugoslavije, ceo život je ćutala o VELIKOM BOLU, a pred smrt je ponavljala SAMO JEDNU REČENICU! (VIDEO)

– Sestra me je zvala da se svađa zbog ovog što radim majci, a ja joj kažem:

„Izvini, Majo, pošalji mi pare za stan, pa ćemo da pričamo“, a ona počne da se smeje. Meni pare ne trebaju, ali moram nešto da joj kažem. Nema govora o tome. Volim je i pozdravljam nju i njenog supruga – kaže Marko.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: M.Dejanović,Kurir.rs)

[adsenseyu2]

1 Comment on "NAKON SVAĐE OKO IMOVINE SIN PEVAČICE OTKRIVA PORODIČNE TAJNE: Da bi me napravila NESPOSOBNIM MUŠKARCEM novcem manipuliše ovom ženom!"

  1. U brate koliko ostatak Srbije boli k…c za odnose tebe i tvoje keve nemaš pojma koliko..
    Nesposobnjakovicu probudi se iz tog virtualnog sveta i zadrzite svoje privatne probleme za sebe jadnici!!!

Comments are closed.