NAKON SUSRETA SA CECOM NA SUDU: Evo šta se stvarno desilo i da li sam ja ta koja je vikala u sudnici!

Ceca

Foto: Telegraf

Jelena Karleuša danas je u 11:50 časova stigla u Prvi osnovni sud u Beogradu, a minut posle nje u isti je došla i Ceca Ražnatović.

Kako smo ekskluzivno objavili, u pomenutom sudu sudija je pokuaš da pomiri zavađene strane, kako bi bilo izbegnuto suđenje.

Po dolasku, obe strane za Telegraf su rekle da će izjave dati nakon pokušaja medijacije, kako se pravno zove ono što je sudija danas pokušao da postigne između Jelene i Cece. Međutim, po izlasku iz suda Ceca je kratko rekla: “Nema izjava”, a na pitanje kako je rekla je “Odlično”.

[adsenseyu5]

Jelena je sud napustila 15 minuta kasnije, zbog razgovora sa advokatima sa kojima se zadržala unutar suda, a po izlasku je bila vidno raspoložena.

Prvo pitanje i za nju bilo je kako se oseća.

– Odlično! Kako ste vi? Je l’ vam hladno? – sa osmehom je upitala vidno opuštena Jelena.

REČI KOJE ĆE RASPLAKATI SVAKOG SRBINA: Posle presude general Mladić ostao je sam sa porodicom i rekao im ovo!

Na pitanje kako je prošao pokušaj pomirenja i da li je do njega došlo, Jelena je potvrdila ono što smo ranije objavili – da od pomirenja nema ništa.

– Burno je bilo. Ali, sve što mogu da kažem, pošto je tako sud naložio, da se nikakvi detalji ne iznose u javnost, jeste da nije došlo do uspešnog pomirenja, hajde tako da kažem. Nije bilo ni blizu! – rekla nam je Jelena.

Na naše pitanje da li je ona ta koja nije želela da se pomiri, ponovila je:

[adsenseyu1]

– Nije bilo ni blizu.

Na našu konstataciju, da smo ispred sudnice čuli Cecin vrlo povišen ton i izgovaranje reči: “Sram te bilo”, “Ćuti”, “Nemoj samo ti da mi pričaš o poštenju”, “Umukni” i druge, Jelena je rekla da to nisu bile njene reči.

LJUBAVNI HOROSKOP za decembar, januar i februar 2017-2018 (ASTRO)

– Šta ste vi čuli – verovatno niste čuli iz mojih usta. Ja sam neko ko se kulturno ponaša, pogotovo pred sudom. Poštujem sud. Ne koristim takav, uličarski rečnik u sudnici. Koga ste vi čuli, ja ne znam, mene niste! (smeh) – raspoloženo je završila Karleuša.

ZAKLELI SU SE NA KRVNU OSVETU? Braća ubijene Biljane ne mogu da prebole SMRT sestre

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: [email protected],Telegraf.rs)

[adsenseyu2]