NAKON DRAME, OGLASILA SE I SESTRA LUKE LAZUKIĆA: Zato sam ja ovde (FOTO)

batine

Foto: Instagram/bekvalceva, Telegraf

Ubrzo nakon skandala koji je zadesio pevačicu Natašu Bekvalac, kada ju je u ranim jutarnjim časovima u porodičnom domu pretukao suprug Luka Lazukić, njegova sestra Ana objavila je fotografiju na društvenoj mreži Fejsbuk, koja je sa sobom nosila misterioznu poruku.

Iako nije spomenula nijedno ime, javnost sumnja da se govori upravo o bračnom paru i nemilom događaju.

“Nikada nećeš razumeti kakvu si štetu drugome naneo dok se ista stvar ne dogodi i tebi.Zato sam ja ovde. Karma”, glasi poruka.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2018: Veliki preokret u karijeri za Lava, Vodolija mora da reši kojim putem želi da krene, lepa romansa za Blizance (ASTROLOGIJA)

Nekadašnji sportista i IT stručnjak, pečavčicin suprug Luka Lazukić uhapšen je juče tokom popodneva u Beogradu posle napada na Natašu Bekvalac.

On je je navodno pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke, posle čega je prvo izbila svađa, a onda usledio i fizički napad u kojem je pevačica prvo dobila udarac pesnicom u glavu a potom i modricu na oku.

U trenutku napada, u kući sa Natašom bile i dadilja i beba Katja, dok je na sreću starija ćerka Hana bila kod Natašinih roditelja u Novom Sadu.Lazukić je pušten da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)