NAJVEROVATNIJE IMAO SAUČESNIKA: Policajac pomogao Zoranu da prikrije tragove ubistva?!

Jelena

Foto: Fejsbuk/ZoranMarjanović

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), najverovatnije je imao saučesnika u policiji koji mu je pomogao da posle zločina prikrije tragove!

Nezvanično se saznaje da pripadnici MUP Srbije utvrđuju da li je neko od njihovih kolega krio istinu o likvidaciji pevačice “Granda” i ometao istragu kako bi Marjanović izbegao hapšenje.

– U toku je interna istraga u MUP da bi se došlo do informacija ko je mogao da bude Marjanovićev pomagač, a pod lupom su pripadnici Policijske uprave Beograd i policijske stanice Borča. Do imena pojedinih policajaca i inspektora došlo se na osnovu listinga Marjanovićevih telefonskih razgovora i kontakata koje je imao – kaže sagovornik iz istrage.

[adsenseyu5]

Kako dodaje, policajac čiji identitet se utvrđuje nije učestvovao u zločinu, već je Marjanoviću navodno pružao logističku podršku.

– Očigledno je da Zoran, koji je zasad jedini osumnjičeni za ubistvo Jelene, imao pomagače uz čiju pomoć se otarasio tela i očistio sve biološke tragove s mesta zločina koji bi mogli da ga dovedu u vezu s likvidacijom. Pretpostavlja se da su mu u tome saučesnici bile osobe od poverenja ili bliski srodnici, ali za to nema dokaza. Kad je reč o tajanstvenom policajcu, on je najverovatnije bio zadužen za to da posavetuje Marjanovića kako da ukloni tragove krvi, ali i ostale dokaze nakon Jeleninog ubistva – priča izvor.

BIZARNA IZJAVA BAKIRA IZETBEGOVIĆA: “Srbi su žrtve nasilnog etničkog čišćenja od vlastite vojske”

Od vernika do pritvorenika

Zoran Marjanović i članovi njegove porodice predstavljali su se kao veliki vernici, pa su govorili da niko ko veruje u boga ne može da izvrši tako brutalan zločin.

– U medijima je vodio kampanju i predstavljao se kao dobar suprug koga je pogodila ženina smrt. Sve vreme je glumio žrtvu i pozivao se na veru, samo da bi izbegao rešetke – priča naš izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, Marjanović je, kako se sumnja, bio dobro informisan i upoznat s tim kako počistiti mesto zločina, pa je policija tek posle godinu i po dana uspela da prikupi dokaze i stavi mu lisice na ruke.

Dobio na vremenu

– Izgleda da je Zoran od samog početka policiju usmeravao na pogrešnu stranu. On je Jelenin nestanak prijavio četiri sata kasnije, a prethodno je u zgradu policije poslao kumu, koja nije zvanično mogla da prijavi da pevačice nema jer nije član porodice. Na taj način Marjanović je dobio na vremenu, a potom je nastavio s prikrivanjem. Zvao je ljude da pretražuju nasip u potrazi za njegovom ženom, a i kroz kuću je prošao veliki broj osoba – dodaje sagovornik.

[adsenseyu1]

Skenirao prolaznike, a ženu “izgubio”

Zoran Marjanović je, kako se sumnja, ometao istragu i skretao pažnju inspektorima na ljude nebitne za istragu, kao što je čovek sa štapom, ali i žena sa kozama.

– Jelena mu je, navodno, nestala iz vida dok je trčala, ali je zato detaljno opisao sve prolaznike – kaže izvor.

Dokazi

DNK Zorana Marjanovića na ranama na Jeleninoj glavi

mešavina blata i krvi na Zoranovim pantalonama

DNK Zorana i Vladimira otkriveni na Jeleninoj gumici za kosu

Činjenice

Istraga u toku

završeno saslušanje svedoka

veštače se mobilni telefoni Marjanovića

Zoran na neuropsihijatrijskom veštačenju

Ko je saslušan

15. septembar Marjanović uhapšen u kući u Borči

16. oktobar Vladimir i Miloš Marjanović odbili da svedoče

23. oktobar Iskaze nisu dali ni Zorica ni Uroš Marjanović

30. oktobar Saslušana Radisava Marinković iz Borče

6. novembar Iskaz dali policajci koji su tragali za Jelenom

27. novembar Saslušane Jelenina frizerka, drugarica i Janina vaspitačica

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Pravda.rs/Izvor: Srpski telegraf.rs)

[adsenseyu2]