NAJNOVIJI PREOKRET! Makro Mihailo nije uhapšen zbog podvođenja, nego zbog sumnje da je počinio mnogo ozbiljnije krivično delo (FOTO)

mihailo

Foto: Facebook

Osuđivani Mihailo Maksimović iz Šapca uhapšen je na beogradskom aerodromu pre nekoliko dana

Mihailo Maksimović poznat kao najveći makro u regionu koji je nedavno uhapšen na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovine ljudima!

Iako se spekulisalo kako je Maksimović uhapšen zbog navodnog podvođenja devojaka koje su “radile” za njega, a među kojima su se pominjala i mnoga poznata imena iz javnog sveta, prava istina je da njegovo sadašnje hapšenje nema nikakve veze sa prostitucijom.

Šapčanin Maksimović je, kao što je poznato, već bio uhapšen u decembru 2014. godine, prilikom rutinske kontrole. Policija je nedugo zatim utvrdila da se bavio organizovanjem elitne prostitucije i da je radio sa sedam prostitutki, od kojih je pet uhapšeno. Tada su privedene Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i Božana Vujinović.

RADE ŠERBEDŽIJA: Kada je od Dragana Nikolića čuo da sam SRBIN, ovo mi je Zoran Radmilović rekao!

Mimi Oro je bila uhapšena pod optužbom da se bavila elitnom prostitucijom. Prvobitno je bila osuđena na osam dana zatvora i odležala pola kazne u Kazneno-popravnom zavodu za žene u Požarevcu, a na ponovljenom suđenju je osuđena i kažnjena sa 60.000 dinara. Nije morala da se vrati iza rešetaka, jer joj je novčana sankcija bila uračunata u presudu.

STARLETE ČIJA SE IMENA OVIH DANA POMINJU NEMAJU VEZE SA OVIM SLUČAJEM

Kako je Telegraf ekskluzivno saznao, “kralj elitne prostitucije” Mihailo Maksimović uhapšen je isključivo zbog sumnje da je trgovaoljudima.

Napominjemo, sve starlete i imena koja se dovode u vezu sa Maksimovićem zbog spiska koji je pronađen u njegovom laptopu i za koje se priča kako su navodne prostitutke koje su, opet navodno, “radile” za njega (prim. aut. Sanja Stanković, Ana Korać i Mina Vrbaški), nemaju apsolutno nikakve veze sa trenutnim hapšenjem Maksimovića, niti sa ovim slučajem.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)