NAJMUDRIJI ZNAK HOROSKOPA: Njega ništa ne može zavarati (ASTROLOGIJA)

bogatstvo

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Njegove intelektualne sposobnosti, želja za znanjem i otkrivanjem čine ga najmudrijim horoskopskim znakom.

On je Vodolija.

Vodolija je najpoznatija po svojoj nezavisnosti, te ju je teško ograničiti ili zadržati.

Svaki pokušaj završiće se begom, jer za nju je nazavisnost prirodna potreba i jedino tako se oseća srećno.

Baš kao što žele da budu okruženi vernim prijateljima, pripadnici ovog znaka se u potpunosti posvećuju bliskim ljudima. Spremni su sve da učine za njih, te očekujte da vam Vodolija nikada neće okrenuti leđa. Važno je napomenuti da one apsolutno ništa ne očekuju zauzvrat, dovoljno je samo da budete pored njih, da pokažete iskrenost i razumevanje.

Vodolije su poznate po svojim izraženim komunikativnim sposobnostima, ljudi obožavaju da budu u njihovom društvu, a sa njima možete razgovarati o svim temama – od politike, do istorije i kosmosa.

SRBIJA IMA PROBLEM SA GASTARBAJTERIMA: Dolaze iz Italije, Nemačke, Austrije pa se šetaju, idu u kafane, vade lične karte

Ovaj znak traži mudrost i znanje, otvorenih je shvatanja i veoma objektivan. Spreman je uvek da kaže istinu, bez obzira na to šta će ona da izazove.Kao pravi vizionar, čovek u znaku Vodolije je neukrotiv i intelektualno nezavisan.

Pun je kreativnih ideja, rešenja i planova i uvek sledi svoj put. Intelektualna stimulacija mu je veoma potrebna, te ga privlače jake žene, koje imaju stav.

 

(Dnevne.rs/Izvor: superžena.b92.net)