NADEŽDA OTKRILA JEZIVE STVARI POSLE PREBIJANJA: Lečim se od alkohola, uništila sam svoju karijeru i zdravlje!

batine

Foto: Printscreen

Nakon brutalnog prebijanja i užasnih scena u rijalitiju “Zadruga”, oštećena Nadežda Biljić otkrila je još jezivih stvari.

Naime, nakon što ju je Jelena Krunić žestoko udarila nakon čega se Nadežda nije ni pomerila već se samo prepustila, pevačica se nakon smirivanja i hlađenja u dvorištu odlučila da prizna javnosti svoju životnu priču.

“Nemam problem da pričam o periodu kad sam se alkoholisala. Bukvalno imam rupu u životu od pet godina, tražila sam spas u alkoholu. Ide se sa porodicom na seanse i problem se rešava u krugu porodice. Ne smem da okusim ni kap alkohola zbog toga, ali i zbog zdravlja.”

“Nemam više problem da stanem posle dva, tri pića. Došla sam do te faze zato što nisam umela da stanem. Ja sam prekršila tu seansu, prestala sam da pijem lekove i ušla sam ovde”, rekla je Nadežda a zatim priznala da je zbog tih lekova imala ozbiljne zdravstvene probleme.

NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: Pevačicu Maju Marijanu dobro znate, a ovako izgledaju njene ćerke (FOTO)

“Mene su često bolele kosti, ja sam mislila da je reuma, a to je sve zato što nisam smela da pijem alkohol. Ja sanjam čašicu. Svaka kost me je bolela. Sve me bolelo. Plakala sam danima, a ubijala sam se od alkohola. Nisam mogla ni da pevam, ni da idem na tezge. Otkazivala sam nastupe jer nisam imala snage da izdržim sve to.”

TRI DANA NAKON NJENOG MEDENOG MESECA, RODITELJI SU ISKOPALI ĆERKI GROB: 30 godina su čuvali tajnu (FOTO)

“Nanela sam mojima mnogo stresa, skratila sam im život. Nijedan muškarac me nije hteo takvu. Zato sam i propala u poslu i znam da sam doprinela krahu uspešno započete karijere”, zaključila je Biljićeva i šokirala sve.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)