Na žalost, bolest je bila jača od njega: Dragan Jovanović se povlači iz glume! (INFO)

jovanovic

Foto: printskrin fejsbuk /dragan gagi jovanovic

Odlučio da se na određeno vreme ode sa dasaka koje život znače

Iako retko koji umetnik voli da ga svrstavaju u bilo koji segment filmske umetnosti, Dragan Jovanović će uvek biti asocijacija za dobar smeh i komediju.

Naš proslavljeni umetnik je ipak odlučio da se povuče iz glume.Na žalost, bolest je bila jača od njega pa je odlučio da se na određeno vreme ode sa dasaka koje život znače.

– Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim.

Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu-julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine – rekao je za “Gloriju” naš poznati glumac.

POSLEDNJA VEST – Od 1. januara 2019. građani sa prostora Balkana bez EU pasoša moći će bez vize da rade u Nemačkoj! Evo kako… (INFO)

Dragan je neko ko je obeležio srpsku kinematografiju- uloge Luneta Šćekića u “Srećnim ljudima”, Drakčeta u “Moj rođak sa sela”, Peše u “Stižu dolari”, kao i one u “Otvorenim vratima”, “Crni Gruja i kamen mudrosti” su samo neke koje su izdigle ovog umetnika na mesto jednog od najcenjenijih na ovim prostorima. Na polju glume Dragan je aktivan 30 godina. Prvu ulogu imao je u ostvarenju “Ortaci” 1988. godine.

(Dnevne.rs /Izvor: Novosti online)