NA METI OPOZICIJE: Nenadu Jezdiću oštećen auto i lokal (FOTO)

glumac

Foto: printscreen/youtube

Izlog Jezdićevog lokala u kojem prodaje rakiju oblepljen je sa nekoliko postera „bojkot izbora“, a istim plakatom potpuno je izlepljen i firmin auto, koji služi za transport

Nenadu Jezdiću, proslavljenom glumcu, pristalice opozicije oštetile su lokal i auto.

Izlog Jezdićevog lokala u kojem prodaje rakiju oblepljen je sa nekoliko postera „bojkot izbora“, a istim plakatom potpuno je izlepljen i firmin auto, koji služi za transport.

Jezdić je nedavno, nakon učestvovanja u državnom projektu otvaranja auto-puta Miloš Veliki, pao u nemilost opozicije.

FOTO: KURIR

Skandal

– Jezdiću je oblepljen lokal u kojem prodaje svoju rakiju. Svuda su plakati „bojkot izbora“. I firmin auto, koji služi za transport, na kojem je logo firme, izlepljen je istim plakatima. Sumnjam da je ovo slučajno. Deo opozicije je Jezdića javno pljuvao, pričali su da je postao Vučićev sluga i da se prodao – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Slučajnost ili ne, juče su na društvenim mrežama lideri opozicije počeli da kače svoje slike kako idu okolo po gradovima Srbije i prelepljuju ih plakatima „bojkot izbora“.

-Svako ima pravo na svoj politički stav, ali uništavati čoveku imovinu, jer je učestvovao u državnom projektu, to je stvarno skandal i van svake pameti.

Nenad Jezdić juče nije odgovarao na pozive Kurira, ali je ranije, kada su krenuli napadi pošto je čitao monodramu „Miloš Obrenović“ u kostimu kneza Srbije na otvaranju auto-puta, rekao:

FOTO: KURIR

– Iskreno se radujem velikoj i važnoj stvari, kako za nas, tako i za one generacije koje dolaze za nama. Politikom nemam nameru da se bavim. Zašto politizovati nešto što jeste deo mog posla?! Pa, ko je trebalo da čita monodramu „Miloš Obrenović“ po tekstu Milovana Vitezovića u kostimu koji jeste moj kostim i iz projekta u kojem sam igrao pre 10 godina? Neko od državnika ili glumac? Odazvao sam se na poziv svoje države. Ideja je bila da se javno i u radosti setimo velikog imena i značaja kneza Miloša. Mi kao narod silnu dangubu napravismo da bismo se bavili ogovaranjem – rekao je glumac nedavno.

On se tada osvrnuo i na, kako je navedeno, napad lažne elite na društvenim mrežama.

Posledica kampanje

– Sa čime ćemo mi izaći pred one koji dođu posle nas. Sa pljuvanjem, ogovaranjem, mržnjom i nečinjenjem. Ako će nam jezik i tastature biti oružje, a ne ono što realno možemo da napravimo, onda bolje da nas nema – kazao je Jezdić.

Inače, tada je među prvima protiv Jezdića ustao akademik Dušan Teodorović. On je, posle Jezdićevog učešća u državnom projektu, napisao na Tviteru da više neće naručivati Jezdićevu rakiju.

FAN NA OTPADU KUPIO SMRSKANI AUTO DARKA LAZIĆA! Pevač zgranut, prošla ga JEZA kada je čuo RAZLOG i šta planira s njim!

Politički analitičar Branko Radun podseća da je protiv Jezdića vođena kampanja na društvenim mrežama posle učešća u državnom projektu i da je ovo sada posledica toga.

– Ovo što se desilo Jezdiću je posledica kampanje koja je vođena protiv njega. Neko ga je stavio na nekakvu crnu listu, ovo Jezdiću očito dođe kao nekakva vrsta kazne. Kad su izbori, karakteristično je ružno ponašanje, ali ovo je preterano – kaže Radun.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Katarina Blagović)