MUŠKARAC (53) IZ KALUĐERICE prišao DEVOJČICI (12) na ulici, pa je sokom NAMAMIO u stan, a tamo je uradio NEOPROSTIVO (INFO)

rotacija

Foto: Pixabay

Policija je uhapsila M. Đ. (53) iz Kaluđerice kod Beograda zbog sumnje da je pokušao seksualno da napastvuje maloletnu A. B. (12). Napad se dogodio 1. januara, a pedofil je nesrećnu devojčicu namamio kod sebe u kuću, navodno kako bi joj čestitao Novu godinu.

– Devojčica se igrala sa vršnjacima na ulici, nakon čega joj je osumnjičeni prišao i poljubio je u obraz u nameri da joj čestita Novu godinu. On joj je tada predložio da pođe sa njim kako bi je počastio sokom – kaže izvor.

Devojčica je pristala na to, jer je bila žedna, ne znajući šta će da je sačeka tamo.

– Kada je kročila u njegovu kuću, pedofil je doneo na sto čašu vode, prišao i rekao joj: “Stalno posmatram tebe i tvoje drugarice kako idete u školu, ti si među njima najlepša” – kaže sagovornik i dodaje da je A. B. bila preplašena.

Kako navodi, M. Đ. se nije zaustavio na rečima, već je počeo da je dodiruje.

Prijavila ga ocu

– Osumnjičeni je uhvatio devojčicu za grudi i pošao da je poljubi u usta. Ipak, maloletnica je uspela da okrene glavu i izbegne poljubac, nakon čega je počeo da joj liže obraze. Ona je preplašena otišla do vrata, koja je M. Đ. u međuvremenu otključao i pobegla kući – otkriva izvor.

NE ODUSTAJE OD IDEJE STVARANJA “VELIKE ALBANIJE”: Voker ima NOVI PLAN za Srbiju!

Maloletnica je potom za događaj ispričala roditeljima.

– Rekla je ocu šta je doživela u kući osumnjičenog, nakon čega je on odmah otišao u nadležnu policijsku stanicu i prijavio ceo slučaj. A. B. je saslušan uz prisustvo radnika Centra za socijalni rad, a potom je M. Đ. priveden na razgovor – dodaje sagovornik.

PREDRAG GRADIO VIKENDICU 17 GODINA, POGLEDAJTE KO JE SADA U NJOJ: Ovo je oficir mekog srca koji je poklonio letovanje porodici s Kosmeta – SA TROJE DECE! (FOTO)

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu saslušan kod nadležnog tužioca i određen mu je pritvor.

(Dnevne.rs/Srbijadanas.com/Izvor:Srpski telegraf)