‘Monstrume crkni u zatvoru, i neka ti svaki dan i noć bude pakao’: Evo šta sve poručuju ubici Tijane Jurić! (FOTO)

ubica

Foto: Facebook/Dragan Djuric, Profimedia

Danas je u Višem sudu u Subotici monstrum Dragan Đurić, ubica Tijane Jurić, osuđen na ukupno 52 godine zatvora, ali će ležati 40

Cela javnost, svih ovih meseci budnim okom pratila je dešavanja oko suđenja Draganu Đuriću zaubistvo male Tijane Jurić. Svi su sa nestrpljenjem očekivali presudu i imali malu bojazan zbog toga da li će silovatelj i ubica dobiti zasluženu kaznu.

Danas je u Višem sudu u Subotici monstrum Dragan Đurić, ubica Tijane Jurić, osuđen na ukupno 52 godine zatvora, ali će ležati 40.

[adsenseyu1]

Za pokušaj silovanja osuđen je na 12, a za ubistvo 40 godina, ali jedinstvena kazna ne može iznositi više od maksimalnih 40 godina.

Svi su burno reagovali, i sa puno emocija ispratili vest o presudi.

Ono što je zajedničko za sve to je da su svi zadovoljni izrečenom maksimalnom kaznom dok bi mu mnogi od čitalaca dali doživotnu, a neki i smrtnu kaznu.

Foto: Facebook/Dragan Djuric , infolink.rs

Pogledajte samo neke od komentara.

Bravo, konačno neki pomak na bolje. Nažalost, to neće vratiti Tijanu, ali je barem neka satisfakcija neutešnoj porodici, i opomena, svim potencijalnim monstrumima na slobodi. Svu podršku dajem porodici nastradale Tijane – napisao je čitalac pod nadimkom “suze u očima”.

Bravo za presudu, mada mu je i 40 godina malo – napisala je “Antiglobalistkinja”.

Printskrin: Facebook

Pravda je zadovoljena. Monstrume crkni u zatvoru, i neka ti svaki dan i noć bude pakao – “dodao je Baki 1971 CZBG MILJAKOVAC2″

Malo je to za stravičan zločin zaslužio je 520 godina doživotnu robiju – napisao je Banija.

Iz navedenih komentara vidimo da su svi saglasni u jednom – monstrum je dobio zasluženu kaznu i treba ostati tamo do kraja života.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)

1 Comment on "‘Monstrume crkni u zatvoru, i neka ti svaki dan i noć bude pakao’: Evo šta sve poručuju ubici Tijane Jurić! (FOTO)"

  1. Misterica | 16. June 2015. at 12:11 |

    Zasluzena kazna, svaka vast, ali da je tatin sin kao na primer Mitrovicev sin sto je zgazio devojku na pesacki i pobego sigurno nebi to dobio. Daleko smo mi od pravedne drzave, ona samo vazi za pojedince.

Comments are closed.