MONIKA KARIMANOVIĆ (12) SE OBRATILA SRBIJI! Poslala poruku koja je ODUŠEVILA CELU ZEMLJU

tuga

Foto: MUP

“Srećna svima Nova godina”, poručila je danas Monika Karimanović (12) iz Niša koja se oporavlja na Dečjem odeljenju Kliničkog centra u Nišu, a od desetodnevne torture Ninoslava Jovanovića zvanog “Malčanski berberin” koji je oteo 20. decembra dok je jutru išla u školu.

– Monika vas sve pozdravlja, svim dobronamernim građanima koji su porodici pružili podršku želimo srećnu Novu 2020. godinu. Monika je dobro, oporavlja se, počela je normalno da priča. Ona je i prvog dana govorila, ali je bila zbunjena, uplašena, a sada je sve u redu – rekao je Robert Karimanović, otac male Monike.

Uz ovu devojčicu koja je već prozvana “lavica” zbog hrabrosti tokom 10 dana iscrpljivanja po hladnim kućama, kilometarskim pešačenjem, leži i mama Aleksandra. O Moniki kako saznajemo, brine grupa lekara. Ogrebotine i modrice koje je imala po telu su zalečene.

U blizini klinike gde leži se i dalje nalazi grupa policajaca koja obezbeđuje prostor jer je njen otmičar još uvek na slobodi.

NEPRIJATELJI SRBIJE SE UJEDINILI: Milova otimačina srpskih svetinja je samo uvod?!

Podsećanja radi, potraga za devojčicom trajala je danima. Srećom, Monika je pronađena posle 10 dana strepnje, ali policija i dalje traga za Malčaniskim berberinom.

Danas je 14. dan potrage, a ovih dana se, prema poslednjim informacijama, pretražuje teren oko Niša, Knjaževca i Svrljiga.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)