“MOLIO SAM JE DA SE SMIRI”: Evo kako se Luka Lazukić pred sudijom PRAVDAO za nasilje nad Natašom Bekvalac (INFO)

batine

Foto: Instagram/bekvalceva, Telegraf

Luka Lazukić u Prvom osnovnom sudu pred sudijom i advokatima upravo prepričava šta se dogodilo kobne noći između 13. i 14. aprila, kada je pretukao suprugu Natašu Bekvalac.

U toku je suđenje Luki Lazukiću povodom optužbi za nasilje nad pevačicom Natašom Bekvalac, a Lazukić  pokušava da se opravda pred sudijom i advokatima.

– Molio sam je da se smiri. Nastavila je da viče. Zapalio sam cigaretu da se smirim, nisam verovao šta se dešava. Ona je u jednom momentu izašla iz stana da se čuje sa sestrom. Vratila se u stan, ja sam bio budan i pušio cigaretu.

Zatim sam nastavio da spavam. Ona je bila van stana 45 minuta. Zbog čega nije odmah pozvala policiju?

Ko još ostavlja dete nasilniku? Koja se žrtva vraća nasilniku? – ovim rečima je Luka u sudnici opisao jutro nakon što je izvršio nasilje nad Natašom.

LJUBAV NA PRVI POGLED! Kako je Ivan Rakitić poludeo za jednom zanosnom KONOBARICOM! 30 puta ga je odbila, ali nije želeo da odustane! ZBOG NJE JE BIO SPREMAN NA SVE! (FOTO)

– Ja sam ustao u devet sati, da odemo na salaš i da tamo provedemo dva dana, kao i da vratim ćerku iz prvog braka majci u Novi Sad. Otišao sam do roditelja na Novi Beograd, a ona je u 11 sati otišla u Urgentni centar. Koja žrtva nasilja izlazi u 11 sati sa PR-om i punomoćnikom? – dodao je Lazukić.

Podsetimo, suđenje Nataše Bekvalac i Luke Lazukića počelo je 2. jula, a danas se održava drugo ročište. Nataša je istakla da je vrlo emotivna i ranjiva

(Dnevne.rs /Izvor: F.J., Blic)