Moju IVANU ne bih menjao ni za MILION STANIJA! Kristijan Golubović se konačno video sa ženom, evo kako je ona reagovala!

par

Foto: Facebook/KristtijanKikiGolubovic

– Taj prvi razgovor je bio malo neprijatan, satima sam morao da joj objašnjavam da je nikada ne bih izdao zbog prolaznog seksa – kaže Kristijan

Prvi dan nakon izbacivanja sa “Farme”, Kristijan je proveo sa Jelenom Milošević, a juče je konačno otišao u Kraljevo i video se sa svojom suprugom Ivanom, koja mu se bacila u zagrljaj kada ga je videla!

Ja svoju ženu ne bih menjao ni za milion balerina i Stanija, a oni koji pričaju gluposti, nek’ pričaju. Ja sam navikao na to – izjavio je Kristijan dok je bio na putu ka Kraljevu.

[adsenseyu5]

A Ivana ga je dočekala ozarenog lica, i bez obzira na prisutne novinare, bacila mu se oko vrata i čvrtso ga zagrlila. Pali su i strastveni poljupci, i stiče se utisak da je Goluboviću supuga oprostila što ju je, kako mnogi misle, prevario sa balerinom.

Foto: Facebook/nepobediv

Međutim, nije sve išlo baš po loju, kada su se vrata na njihovom stanu zatvorila…

– Kada joj se sve lepo objasni, ona sve razume. ma moja Ivana je ko opatica. Dok sam bio u rijalitiju, nije želela iz kuće na ulicu da izlazi. Kaže: “Šta ću ja napolju, kad ti nisi pored mene”.

[adsenseyu1]

Taj prvi razgovor je bio malo neprijatan, satima sam morao da joj objašnjavam da je nikada ne bih izdao zbog prolaznog seksa. Sada se smirila, ona mene nikada neće ostaviti, ali pregovori su još u toku – zaključio je kritijan.

Foto: TV Pink

 (Telegraf.rs/izvor: Informer, Blic)