MOJA ĆERKA LAŽIMA ŽELI DA ZARADI: Odgovor Milana Dabovića na OPTUŽBE ZA NASILJE

porodica

Foto: privatna arhiva

To što Jelica piše u romanu nije tačno. Nikada nisam tukao decu. Da sam loš otac, ne bi mi Milica kupila “hamer”, niti bi mi Ana kupila vilu i stan, kaže otac čuvenih košarkašica Dabović.

Na svoje četvoro dece, Jelicu, Milicu, Milana i Anu, nikada nisam digao ruku, niti sam ih udario!
Ovo tvrdi Milan Dabović, otac proslavljenih košarkašica, odgovarajući na optužbe svoje najstarije ćerke Jelice Dabović da ih je on kao decu krvnički tukao za svaku sitnicu.

Ona je napisala autobiografiju “Tajna jednog osmeha”, čija je promocija održana sinoć u Novom Sadu, u kojoj je detaljno opisala jezive scene zlostavljanja koje su najviše trpele ona i Milica, a otac je, kako ističe, bio toliko brutalan da im je lupao glavu o zid dok je krv prskala na sve strane.

INSTIKTIVNA REKACIJA NAŠEG GOLMANA: Detalj koji je svima promakao na fotografiji Vučića i fudbalera (FOTO)

Majka, kaže, nikad nije učinila ništa da ih zaštiti.
– Nikad se nije suprotstavila ocu, i ona je bila zlostavljana ceo život. Mnogo puta sam je pitala zašto ništa nije učinila, ali nisam dobila odgovor – rekla je Jelica u jučerašnjem tekstu Kurira.

Foto: Kurir.rs

Milan Dabović negira sve navode i tvrdi da im je bio najveća podrška:
 Porodica Dabović je planetarni uzor harmonije. Milicu i Anu sam stvorio ja i one su to uvek isticale pri svakom uspehu. Ako sam bio toliko loš otac, ne bi mi Milica kupila automobil “hamer”, niti bi mi Ana kupila vilu i stan. Toliko o tom zlostavljaču. Mi smo porodica za primer, uvek se okupljamo i zajedno smo najsrećniji.
On se, dodaje, ne ljuti na ćerku i želi joj da knjigu proda u što više primeraka.

– Meni je drago da skoči popularnost tog romana i da mi dete zaradi dobru paru. Zato je i ubacila sve i svašta u knjigu. Voleo bih da postane bestseler. Ja volim svoje dete najviše na svetu i drago mije zbog njenog uspeha, ali sam zbunjen, ne znam odakle sve ovo… Ipak je drugačije trebalo da reklamira svoj roman, ali dobro… Izgleda da je sada to moderno kroz skandale – kaže Milan.

BAHATOSTI NEMA KRAJA: Pop iz Novog Kneževca traži 13.500 dinara za krštenje?!

Na pitanje da li je nekada udario svoju decu, odgovara:
– U životu svoje četvoro dece nisam udario! Milan Dabović nikada nikoga nije udario, 25 godina sam radio u prosveti i kao trener, živim u skladnom braku 45 godina, a 47 godina sam u vezi sa suprugom Nevenkom, njihovom majkom, i nas dvoje smo život posvetili deci da ih izvedemo na pravi put, to su činjenice.

Foto: privatna arhiva

U porodičnoj kući u Herceg Novom je, kaže Milan, trenutno i Milica sa sinom Stefanom, ali nije, veli, raspoložena da govori za novine.
Majka Nevenka kratko je poručila:
– Neka Jelica piše šta želi, srećno joj bilo. Niti je podržavam, niti se ljutim na nju – rekla je, a zatim spustila slušalicu.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)