MNOGO LEPRŠAŠ, ZBOG TEBE ĆE ZABORAVITI SRPSKI JEZIK I CRNOGORSKO POREKLO! Brutalni komentari o Jeleni Đoković, a ona je odbrusila nikad jače! (FOTO)

tenis

Foto: fejsbuk

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, tokom prethodnog perioda, bila je često na meti njegovih fanova i navijača, pogotovo onih sa Balkana, koji su često umeli nju da optuže da je odvela najboljeg srpskog tenisera na stranputicu.

Iako se srpski teniser vratio osvajanjem Vimbldona na stare staze i tek se očekuje da ponovo zablista punim sjajem, i dalje ima onih koji nisu zadovoljni Jelenom i njenim ponašanjem i okrivljuju je za brojne stvari u Novakovom životu.

BEOGRAĐANIN NIJE NIŠTA IMAO DA PRIJAVI NA GRANIČNOM PRELAZU GOSTUN: Carinik je primeti okrivu patosnicu, vozač je istog momenta uhapšen

Tako se našla na udaru ljudi na Istagramu nakon što je objavila zajedničku fotografiju sa Novakom na kojoj je rekla da nazdravlja “novim počecima”, ali ubrzo je usledilo mnoštvo negativnih komentara.

– A što te ne odvede malo do Šavnika, Boana, da vidiš njegovu djedovinu? Durmitor? On će uz tebe zaboraviti srpski jezik, a ne crnogorsko porijeklo. Želim sreću našem Novaku. I tebi da se prizemljiš, jer mnogo lepršaš. Sorry. Časovi srpskog – povoljno – glasio je jedan od komentara.

Iako je Jelena uvek bila uzdržana makar kada je javnost u pitanju, sada nije prećutala, već je žestoko odbrusila na ovu opasku.

SRBI U ALBANIJI NE SMEJU DA KAŽU KO SU: Evo gde na Balkanu srpskog stanovništva ima najviše, a gde najmanje

– Zašto misliš da već nismo bili tamo? Ne živi se nacionalnost samo na društvenim mrežama – oštra je bila Jelena.

(Dnevne.rs/Izvor: espreso.rs)