‘MISTERIJA’ REŠENA: Advokat otkrio kada će se Kristijan Golubović vratiti na “Farmu”! (FOTO)

golubovic

Foto: Novosti

Golubovića je danas odvela policija na informativni razgovor, a njegov pravni zastupnik Gvozden Grgur izjavio je za Telegraf kada se očekuje povratak kršnog momka u rijaliti.

Kristijan Golubović danas je odveden od strane policije na informativni razgovor. Advokat kršnog momka Gvozden Grgur otkriva da će Kristijan da se vrati na “Farmu” najkasnije za 4 sata.

[adsenseyu5]

– Po zakonu mogu najduže 4 sata da ga zadrže. Kao građanin ima pravo da kaze sve ono za šta ga pitaju a ima pravo i da im ne kaze ništa. Po mojim saznanjima ispričaće sve sto ga budu pitali – otkriva Kristijanov pravni zastupnik, i dodaje:

Printskrin: TV Pink

– Kristijan Kiki Golubović je odveden na saslušanje u svojstvu građanina, u policiju, po nalogu tužilastva. U ovoj fazi postupka policija će od njega uzeti izjavu i pustiti ga tj. vratiće ga na “Farmu”.Ne postoji ni osnov sumnje da je Kristijan izvršio bilo koje krivično delo. “Farma” je šou program u kome je sve dozvoljeno zarad podizanja gledanosti emisije. Zbog toga fanovi, prijatelji i drugi koji poštujete delo i lik Kristijana Golubovića nemate razloga za panikom. U ovoj fazi mu čak ni ne treba advokat, jer kao što sam naveo izjavu će dati kao građanin a ne kao osumnjičeni! – istakao je Grgur.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)