MISTERIJA 29. FEBRUARA U SRBIJI Gradska uprava Beograda: Zašto je OVO OVAKO, NE MOŽEMO sa sigurnošću da objasnimo

casa

Foto: pixabay

Ovog 29. februara u Beogradu nema zakazanih venčanja, verovatno jer mladenci ne žele da proslavljaju prvu godišnjicu braka 2020. godine

U 17 gradskih opšina u Beogradu nije zakazano ni jedno jedino venčanje za danas, potvrdili su nam iz sekratarijata za upravu gradske uprave grada Beograda.

Danas je 29. februar, datum koji postoji u kalendaru svakeprestupne godine. Da je sasvim poseban, zaključili smo i po zakazanim ternimina za venčanje kod matičara širom Beograda.

Iz gradske opštine Novi Beograd rekli su nam da za danas nemaju ni jedan zakazan termin za obavljanje ovog čina. To isto su nam kazali i iz drugih gradskih opština, ali i iz gradske uprave.

– U sedamnaest gradskih opština danas nemamo ni jednozakazano venčanje – izjavio je Milan Brkljač, sekretar Sekretarijata za gradsku upravu, u okviru kojeg se nalazi i služba matičara.

Zašto je ovo ovako, ne možemo sa sigurnošću da objasnimo. Možemo jedino da pretpostavimo da mladenci ne žele da proslavljaju svoje godišnjice braka, tek svake četvrte godine.

[adsenseyu1]                         [adsenseyu1]

(Telegraf.rs)